A Bihar megyei tűzoltóság felvétele
Tragédia
szabot
2018. február 19. hétfő, 17:23
Bizarr haláleset történt Nagyváradon: idős ember hunyt el a felforrósodott tévéje miatt kiütött tűzben.
Kigyulladt televíziókészüléke miatt halt meg egy idős férfi Nagyváradon, a saját lakásában – közölte a Bihar megyei katasztrófavédelem (ISU).
 
Az illetékes hatóságok arról tájékoztatták az Agerpres hírügynökséget, hogy hétfőn 11:30 körül értesítették az 112-es számon a tűzoltókat, hogy a nagyváradi Fő (Republicii) utcában tűz ütött ki az egyik épületben. 
 
A helyszínre érkező mentősök és tűzoltók a ház 79 éves tulajdonosát eszméletlen állapotban találták az egyik szobában. Az újjáélesztési kísérletek nem jártak sikerrel, az idős férfi életét vesztette. A tüzet sikerült tíz perc alatt eloltani, a házban a televízión kívül egy bútordarab, a textíliák és egy tízméteres villanykábel égett össze. Az ISU közleménye szerint a tüzet valószínűleg az okozta, hogy átforrósodott a feszültség alatt hagyott televízió. 
 
Az esetről a tűzoltók további képeket és hasznos tanácsokat közölnek honlapjukon, például hogy használat után ne hagyjuk feszültség alatt az olyan készülékeinket, mint a vasaló, hősugárzó, televízió, stb, és időnként ellenőrizzük a berendezéseink kábeleinek állapotát. Ha pedig olvadt műanyag szagát érezzük, azonnal húzzuk ki az épp használt készüléket a fali dugaszból. A nagy fogyasztónak minősülő háztartási gépeket pedig érdemes külön fali dugaszhoz csatlakoztatni
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25411
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.