A románok újabb magyar területeket ragadnak el 2018-ban

Így kell ünnepelni az egyesülést. És még autópályájuk is lesz. Ingyen! Figyelem: CENTENÁRIUMI HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

100 éve vettük el a magyaroktól Erdélyt. Hogy is lehetne ezt méltóbban ünnepelni, mint hogy újabb területeket ragadunk el tőlük. És a románok nagy örömére a döntés már meg is született az elhódítandó területek ügyében, úgyhogy elmondható: a centenáriumi előkészületek menetrend szerint alakulnak.

Idén elvesszük a magyaroktól a Tiszáig terjedő földdarabot, csak hogy érezzék, elvettünk tőlük valamit, de azért maradjon is nekik némi terület. És az elégtételen kívül, hogy megint elveszünk a magyaroktól valamit, a románok háromszor annyi kilométer autópályával is büszkélkedhetnek majd, mert a magyarok területén van elég. Aztán 100 év múlva elképzelhető, hogy elvesszük az országuk maradékát is, ha ugyan addig nem adják nekünk önszántukból.

„A románokat egyáltalán nem érdekli, hogy a nagy egyesülés 100. évfordulójára elkészül-e a Nemzet Megmentésének Katedrálisa, vagy sem. Ez nem pótolja a magyar területek elragadását”, magyarázta a neves történész, Decebal Popescu. „A románok a szomszéd kertje után igazodnak, őket az érdekli, mit vehetünk még el a magyaroktól, és nem az, hogy mi mit építhetünk. Ez boldogítja őket, ettől lesznek büszke románok.”

Hirdetés