Tragédia
béel
2018. január 26. péntek, 07:00
Két gépkocsi ütközött.

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök este Hargita megyében: egy nő és két gyermeke életét vesztette, ketten megsérültek.

A baleset Csíkszentdomokos és Marosfő között történt, az 578-as európai úton. Két jármű ütközött egymással, az egyikben egy kétgyermekes család utazott. A 30 éves édesanya és két gyermeke - egy három-, illetve egy egyéves kislány - meghalt a balesetben. A két jármű vezetőjét a csíkszeredai kórházba szállították - tájékoztatott a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Alina Ciobotariu.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő elmondta, az első vizsgálatok szerint az autó, amelyikben a család utazott, megcsúszott az úton, lesodródott a sávjáról, és oldalról belecsapódott a szemből jövő jármű. A rendőrség folytatja a vizsgálatot a baleset körülményeinek megállapítása érdekében.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25052
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.