Tragédia
béel
2018. január 26. péntek, 07:00
Két gépkocsi ütközött.

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök este Hargita megyében: egy nő és két gyermeke életét vesztette, ketten megsérültek.

A baleset Csíkszentdomokos és Marosfő között történt, az 578-as európai úton. Két jármű ütközött egymással, az egyikben egy kétgyermekes család utazott. A 30 éves édesanya és két gyermeke - egy három-, illetve egy egyéves kislány - meghalt a balesetben. A két jármű vezetőjét a csíkszeredai kórházba szállították - tájékoztatott a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Alina Ciobotariu.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő elmondta, az első vizsgálatok szerint az autó, amelyikben a család utazott, megcsúszott az úton, lesodródott a sávjáról, és oldalról belecsapódott a szemből jövő jármű. A rendőrség folytatja a vizsgálatot a baleset körülményeinek megállapítása érdekében.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25052
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?