Illusztráció | ISU Crisana
Tragédia
szabot
2017. december 20. szerda, 10:03
Két személy elhunyt, tízen megsérültek, amikor három autó ütközött össze.

Két ember meghalt, tízen megsérültek, köztük három gyerek kedd éjszaka a Bihar megyei Alsólugason – írja a Mediafax hírügynökség.

A Bihar megyei katasztrófaelhárítás szóvivője, Camelia Roşca elmondta, a DN1 – E60 jelzésű országút alsólugasi szakaszán három autó ütközött össze kedd éjszaka. A három autóban összesen 12 személy utazott, egyiküket a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Két személy, egy férfi és egy nő elhunyt, tízen megsérültek, akik közül hárman kiskorúak. A három gyereket és három felnőttet szállítottak a nagyváradi kórházba, négy személy visszautasította, hogy kórházba vigyék.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/24564
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?