égi áldás
béel
2017. november 30. csütörtök, 12:19
Nem lesz a legvidámabb hétvége, annyi bizonyos.

Igazi ősz végi, tél eleji hétvégére számíthatunk a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint.
Csütörtökön a Bánságban és a Partiumban, illetve helyenként Erdélyben is egész nap jelentős mennyiségű esőre kell számítani. A Bánságban emellett erős széllökések is lehetnek.

A hegyekben havazás teszi változatosabbá az összképet.

A legmagasabb hőmérséklet 15 fok körül alakulhat.
Pénteken Erdély középső részére is átterjednek az esőzések, a magasabban fekvő területeken ugyanakkor vegyes halmazállapotú csapadék várható.

A hőmérséklet 3 és 15 fok között alakul, a legmelegebb délkeleten lesz.

Szombaton még jobban lehűl az idő, a magasabban fekvő vidékeken havazás várható.

Vasárnap északi, nyugati és középső részében vegyes halmazállapotú csapadék várható, a hőmérsékleti értékek 0 és 12 fok között alakulnak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/24267
A kincses város teátrumának előadása három díjat is nyert a pécsi fesztiválon.
A szuverén, egységes és oszthatatlan főromán vezérek elmagyarázzák. Hogy a magyarok is értsék. Vigyázat: POSZT-TRIANONI HUMORVESZÉLY!
Szigeti Enikő azt kéri Kelemen Hunortól, hogy váltsa le, vagy küldje kommmunikációs továbbképzésre Kali Istvánt.
Argentina után Peru is kihagyott egy büntetőt. Az akciógólokat ma szűken mérték a csapatok.
A törvényszék első fokon úgy ítélte meg, hogy nem szükséges érvényteleníteni az önkormányzati határozatot, mely lehetővé teszi a magyar feliratozást az iskolákban.
A Főpap, a Papok, a Kóristák, a Mártír/Tanúságtévő, a Jó Hívő és a többiek, megannyi figura a román hatalom színjátékában.
A nagybányai polgármester keresetlen szavakkal hajtotta el a vérbe a bukaresti vízfejet. Igaz, elsősorban gazdasági okokat sorolt fel az autonómia mellett, de már ez is nagy dolog.
A spanyolok gólgazdag döntetlent játszottak a portugálokkal, Uruguay megszenvedett a győzelemért a szívósan védekező Egyiptom ellen, Irán egyáltalán nem: marokkói öngóllal nyert.
A román nemzeti diskurzusban természetesen egyesülést illik mondani. Sőt, ha nem ezt mondja valaki, hazaáruló! De a tények makacs dolgok. Még a történelmiek is.
Vagyis, melyik lesz az a román párt, amely nyíltan felvállalja a burkolt Európa-ellenességet, és egyben csatlakozik a fujj, csúnya Visegrádi Csoporthoz?
Az egykori józsefkülvárosi művészmozit és nyári kertet veheti birtokba a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház.
Egy törvénytiszteletre kötelező törvényre van szüksége a hazának, a vadiúj nackópárt szerint. Aki pedig megszegi, mehet is a dutyiba.
Csütörtöktől egy hónapig (szinte) minden a foci körül forog.
A kormánypártok és az RMDSZ szerint az ártatlanokat, az ellenzék szerint a bűnösöket védi a futószalagon módosított büntető perrendtartás. A szenátus csont nélkül megszavazta.