A párhuzamos állam létezik! De milyen is?

Jó, hogy néha valaki kimondja. Hogy ebben a párhuzamos államban például nem mindenért a magyarok a hibásak.
Hirdetés

Ez az első alkalom, hogy egyetértek Liviu Dragneával. A párhuzamos állam létezik! Annak ellenére, hogy Klaus Iohannis elnök tagadja, ez a Párhuzamos Állam létezik és olyan erők állnak mögötte, melyek képesek megváltoztatni a dolgokat Romániában.

Ez az a hely, ahol menedékre találok, ha szükségét érzem.

Ott megszabadulok a Dragnea, Udrea és Şova féle büntetőügyesektől.

Ott megszabadulok a Ponta és Tudose féle plagizálóktól. Ott megszabadulok a Băsescu, Tăriceanu, Cristoiu, Ciuvică és Gâdea típusú alakoktól. Ott újra feltöltöm az aksijaimat, hogy aztán minden nap kibírjam a Nicolae Şerban, Florin Iordache és Codrin Ştefănescu félék által a közéletbe bedobott eszementségeket.

A párhuzamos állam az a hely, ahol vannak autópályák,

ahol rendesen fel vannak szerelve a kórházak, az iskoláknak van egészségügyi engedélyük, ahol nem aláznak meg a tisztviselők, miközben az adóidat és a járulékaidat fizetnéd be, ahol a parlamenti bűnözőknek nincs mentelmi joguk, ahol csak azok kapnak szociális segélyt, akik igazán rászorulnak és nem a politikusok által irányítható masszává változtatott részegesek és lajhárok és így tovább. Szóval a Párhuzamos Állam az a hely, ahol lélegezni tudok. Ott, a Párhuzamos Államban egy normális Romániára találok.

Mert amúgy menekült vagyok Dragnea Államában, egy egyre idegenebb és barátságtalanabb Romániában.

Beilleszkedésre alkalmatlan vagyok, mert hiszek abban, hogy a tolvajoknak és alkalmatlanoknak nincs keresnivalójuk az állam élén. Aki hiszi, hogy nem normális dolog, hogy büntetőügyben elítélt képviselőházi elnökünk van. Aki hiszi, hogy nem normális, hogy a kormányfő másolta a doktori disszertációját. Aki hiszi, hogy a bűnözőknek börtönben a helyük, nem szabadlábon az utcákon, vagy még rosszabb, a Parlamentben és a kormányban.

Tehát legyen világos: a Párhuzamos Állam létezik! De ne hordjatok össze többé hülyeségeket az amerikaiak, az európaiak és a DNA (Országos Korrupcióellenes Igazgatóság – á szerk.) ellen, akik állítólag szét akarják verni az országot, el akarják adni a multiknak,

fel akarják darabolni és szét akarják osztani a magyarok, a földönkívüliek és a Fekete-tenger között.

Hirdetés

A Párhuzamos Állam mögött olyanok állnak, mint én, Romániának azok a polgárai, akik azt akarják, hogy bíróság előtt feleljetek az elkövetett bűneitekért, akiknek elegük van egy alkalmatlan kormányzatból, és akik többé nem akarják, hogy gúnyt űzzetek belőlünk.

 

Az alcímeket a szerkesztőség adta.

Hirdetés