Kábító ajánlat
béel
2017. november 14. kedd, 12:15
De nem jött össze.

A gyomrában akart becsempészni két kilogramm kokaint két brazil állampolgár, de a bukaresti Otopeni repülőtéren lebuktak.

A Szervezettbűnözés- és Terrorizmus-ellenes Ügyosztály (DIICOT) közleménye szerint Rodrigues Gomes Vericét (41 év) és Lourenco Da Silva Weslleyt (19 év) kábítószer-csempészet és veszélyes drogok nemzetközi csempészése miatt őrizetbe is vették.

A közlemény szerint november 10-én 15 óra 10 perckor az Henri Coandă repülőtéren két brazil állampolgár érkezett az országba Sao Paolo-Zürich-Bukarest útvonalon keresztül.

Az ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy tiltott szereket próbálnak bejuttatni az országba, így röntgenfelvételeket készítettek róluk, és kiderült, hogy kábítószer található a gyomrukban.

Az ügyészek orvosi vizsgálatot rendeltek el, hogy eltávolítsák szervezetükből az idegen tárgyakat, amelyek a gyanú szerint drogkapszulák lehetnek.

Rodrigues Gomes Verice 15 kapszulától szabadult meg, miközben aláírta a DIICOT által elrendelt fizikai vizsgálatokhoz szükséges jóváhagyást, később a Floreasca kórházban 114 kapszula jött ki a gyomrából, amelyekben összesen 1 537 gramm kokain volt elrejtve.

November 10-12 a Floreasca kórházban Lourenco Da Silva Weslley gyomrából összesen 43 kapszula került ki, amely 426,4 gramm kokaint tartalmazott.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak Isztambulba szerették volna eljuttatni a kábítószert. Autóbusszal utaztak volna tovább.

A két brazil állampolgárt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezheti kedden a fővárosi törvényszék.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/24015
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.
A gyülekezési törvény módosítását a kormány már régóta fontolgatja, de a legfelsőbb bíróság mai döntése után meglehet, hogy nem lesz már szükség rá. A civilek perrel fenyegetnek.
Négy nagyváros a kezébe vette a sorsát. Elkezdődött volna a gyakorlati regionalizálás? És vajon mit fog szólni mindehhez a bukaresti bojárság?
Kevesebb mint két év alatt elég látványosan alakult a pártok népszerűsége.
Többször át lett ismételve és fel lett mondva a lecke a román-magyar érdemi párbeszéd elkezdésének a fontosságáról az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács pénteki, kolozsvári konferenciáján. Idén is.
Jobban játszott, de nem eléggé jól Athénban a magyar válogatott.
Tanulság: nyugodtan lehet kutatni a szekus besúgók után, amíg szembe nem jön valaki, aki túl magas polcon van.
Még a siralmas téesznyugdíjakat is bankkártyára utalná az állam.