Ön már felkészült arra, hogy átverjék a Fekete Pénteken?

Mert a boltok már dolgoznak az óóórriási akcióóóóón.
Hirdetés

Lassan kezdődik a fogyasztói társadalom egyik legnagyobb ünnepe, a Fekete Péntek, ami Romániában jellemzően nem egyetlen, hanem több napig, vagy akár hétig tart.

Ez minden évben úgy szokott zajlani, hogy a start előtt a kereskedők jól felsrófolják az árakat, hogy aztán az elképesztő!, hihetetlen!!, sokkolóan megdöbbentő!!! árleszállítások idején egy, a korábbinál is magasabb szintre „csökkentsék” az árat.

Ez a folyamat máris elkezdődött.

Az alábbi képen egy ruhaszárítós mosógép látható az egyik vezető online áruház kínálatában. Véletlenszerűen választottuk ki az áruház email-ben kapott ajánlatából. Nézzük meg jól az árat, aztán görgessünk lejjebb, a második képhez.

 

Hirdetés

Ez pedig a compari.ro árösszehasonlító oldal listája. Láthatjuk, hogy több online bolt kínálatában megtalálható ugyanaz a gép a fenti, „24 százalékkal alacsonyabb szuperárnál” jóval olcsóbb normál áron. Ez persze nem zárja ki, hogy ugyanezek a boltok pár nap múlva ne kínálják „hatalmas árengedménnyel”, de valójában jóval drágábban ugyanezt a mosógépet.

És ez csak egyetlen termék, amikor beüt az akció, emberek százezrei vesznek majd boldogan és drágábban olyan termékeket, amelyekre nem is biztos, hogy szükségük lenne, ráadásul az árengedmények előtt vagy után olcsóbban is megvásárolhatnának.

Persze el lehet csípni ezt-azt valóban jó áron a Fekete Péntek-akciókban, de hirtelen felindulásból soha ne ugorjunk bele a gigaajánlatokba, mivel a zsebünk bánhatja.

Hirdetés