Hollandiától Romániáig követték egy lopott bicikli nyomát (VIDEÓval)

Ahol a behajtóknak rá kellett jönniük, hogy akár bottal is üthetik a nyomot. Hiába, hazánk kemény diónak bizonyul.
Hirdetés

Az történt, hogy ismeretlen tettesek elcsakliztak egy 3000 dollár értékű kerékpárt Hollandiában. A bringát értékesítő cég többek között vállalta, hogy eltulajdonítás esetén visszaszerzi a lopott jószágot. Ennek érdekében GPS-nyomkövetővel látták el a biciklit.

A lopás tehát megtörtént, és a behajtók (két kedves fiatalember) útnak is indultak. És le is filmezték kalandjaikat. A GPS-nyomkövető egyenesen Romániába, közelebbről Bacăuba vezette őket. Még közelebbről, egy lakónegyedi tömbház elé. A helybeliek segítettek is nekik. Ellenőriztek egy garázst, ahol a feltételezés szerint a megfújt bringa leledzett.

Aztán, amikor behajtóink látták, hogy a dolog mégsem olyan egyszerű, és a helyi erők által megnevezett garázstulajdonos nem óhajt megjelenni, a rendőrséghez fordultak. A derék közegek ugyancsak elcsodálkoztak: ezek a kölykök képesek bejárni egész Európát… egy bicikliért?

Viszont a behajtók szerint segítséget nem kaptak a hatóságoktól. Így aztán, mit volt mit tenni, szépen hazamentek. A rendőrség nem kommentálta az esetet.

Hirdetés

Következtetés: amit hazánkfiai ellopnak, az néha jól el van lopva. Tessék csak nézni:

 

Hirdetés