kék hír
Timi
2017. szeptember 20. szerda, 18:57
Közúti kihágás miatt állították meg a rendőrök. Egyelőre nem tudni, miért vádolják hivatalos személy elleni erőszakkal.

A Punctul.ro tájékoztatása, illetve a lap által készített videófelvétel tanúsága szerint bilincsbe vitték el a közlekedési rendőrök Benedek Imre marosvásárhelyi kardiológus és belgyógyász főorvost, egyetemi tanárt.

A videóból nem derül ki, hogy mi az oka a letartóztatásának, de a Maros megyei rendőrség parancsnoka szerint egy közúti igazoltatás alkalmával erőszakosan lépett fel a rendőrökkel szemben. Az ügyet máris továbbították az ügyészségnek.

Az ügyészség egyelőre csak megerősítette, hogy hatósági közeg bántalmazásának gyanújával indítottak eljárást, de további információkkal nem szolgált.

A Mediafax úgy tudja, az ismert főorvost lejárt gépjárműbiztosítása miatt akarták megbüntetni, amikor ő meglökte az egyik közlekedési rendőrt. 

Nem ez az első eset, hogy összetűzésbe kerül a rendőrséggel: 2008 novemberében már volt egy hasonló ügye.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/23152
A visszavonást az RMDSZ javasolta. A PSD örömmel megszavazta.
A nemzetközi jog irányváltása az 1919–1920-as időszakban az egyes államok által másokkal szemben elkövetett nemi erőszak nyomán született meg.
A hétvégén a bélesi (jósikafalvi) tónál jártunk. A látvány lélegzetelállító. De van itt más is. Sajnos.
Romániát érthető módon nagyon érdekli a katalán helyzet. Hiszen neki is van egy „puskaporos hordója”: Erdély.
A második helyért a szociáldemokraták és a radikális jobboldaliak versengenek.
Tőkés László újabb elnöki megbízást kapott a szervezet tisztújító ülésén.
Ha ezt többször és többen kérdeznénk az utcáinkon kutakodóktól, sokkal többet tudnánk és mentenénk meg a saját múltunkból és örökségünkből.
A reformátusok által épített ingatlant annak idején azonnal államosították. Most Balog Zoltán, az emberi erőforrások budapesti minisztere jelenlétében avatták újra.
Cikksorozatunkban székely sorsokat elevenítünk fel Madéfalvától Bukovináig, Hadikfalvától Szatmárig, Bácskától a Völgységig.
Az útvonal Erdélyben és Észak-Magyarországon negyvennégy helyszínt tartalmaz.
Mindegy, mi történik, a Szociáldemokrata Párt nem változik. Ami egyrészt érthető. Másrészt viszont elég szomorú. Ránk nézve.
Most minek ez a függetlenségesdi? Hát nem jó, ahogy van? A többség szépen elnyomja a kisebbségeit, és kész.
Az AcitiveWatch a politikai befolyás veszélyeire figyelmeztet.
Mihai Tudose átverte a PSD-n, amit akart: átalakítja kormányát. Távoznak a korrupcióval gyanúsított miniszterei, miközben Dragnea állami intézményeket fenyegetett meg.