kék hír
Timi
2017. szeptember 20. szerda, 18:57
Közúti kihágás miatt állították meg a rendőrök. Egyelőre nem tudni, miért vádolják hivatalos személy elleni erőszakkal.

A Punctul.ro tájékoztatása, illetve a lap által készített videófelvétel tanúsága szerint bilincsbe vitték el a közlekedési rendőrök Benedek Imre marosvásárhelyi kardiológus és belgyógyász főorvost, egyetemi tanárt.

A videóból nem derül ki, hogy mi az oka a letartóztatásának, de a Maros megyei rendőrség parancsnoka szerint egy közúti igazoltatás alkalmával erőszakosan lépett fel a rendőrökkel szemben. Az ügyet máris továbbították az ügyészségnek.

Az ügyészség egyelőre csak megerősítette, hogy hatósági közeg bántalmazásának gyanújával indítottak eljárást, de további információkkal nem szolgált.

A Mediafax úgy tudja, az ismert főorvost lejárt gépjárműbiztosítása miatt akarták megbüntetni, amikor ő meglökte az egyik közlekedési rendőrt. 

Nem ez az első eset, hogy összetűzésbe kerül a rendőrséggel: 2008 novemberében már volt egy hasonló ügye.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/23152
Szigeti Enikő azt kéri Kelemen Hunortól, hogy váltsa le, vagy küldje kommmunikációs továbbképzésre Kali Istvánt.
Argentina után Peru is kihagyott egy büntetőt. Az akciógólokat ma szűken mérték a csapatok.
A törvényszék első fokon úgy ítélte meg, hogy nem szükséges érvényteleníteni az önkormányzati határozatot, mely lehetővé teszi a magyar feliratozást az iskolákban.
A Főpap, a Papok, a Kóristák, a Mártír/Tanúságtévő, a Jó Hívő és a többiek, megannyi figura a román hatalom színjátékában.
A nagybányai polgármester keresetlen szavakkal hajtotta el a vérbe a bukaresti vízfejet. Igaz, elsősorban gazdasági okokat sorolt fel az autonómia mellett, de már ez is nagy dolog.
A spanyolok gólgazdag döntetlent játszottak a portugálokkal, Uruguay megszenvedett a győzelemért a szívósan védekező Egyiptom ellen, Irán egyáltalán nem: marokkói öngóllal nyert.
A román nemzeti diskurzusban természetesen egyesülést illik mondani. Sőt, ha nem ezt mondja valaki, hazaáruló! De a tények makacs dolgok. Még a történelmiek is.
Vagyis, melyik lesz az a román párt, amely nyíltan felvállalja a burkolt Európa-ellenességet, és egyben csatlakozik a fujj, csúnya Visegrádi Csoporthoz?
Az egykori józsefkülvárosi művészmozit és nyári kertet veheti birtokba a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház.
Egy törvénytiszteletre kötelező törvényre van szüksége a hazának, a vadiúj nackópárt szerint. Aki pedig megszegi, mehet is a dutyiba.
Csütörtöktől egy hónapig (szinte) minden a foci körül forog.
A kormánypártok és az RMDSZ szerint az ártatlanokat, az ellenzék szerint a bűnösöket védi a futószalagon módosított büntető perrendtartás. A szenátus csont nélkül megszavazta.
Ha jövő év áprilisában Londoba szeretne utazni, akkor most – a bejelentés alkalmából – kedvezményesen vásárolhat jegyet.
Az iskola vezetősége egy nyilatkozat aláírására kötelezte a diákokat, hogy ne kerüljön több felvétel nyilvánosságra az iskola életéről.