A kauflandos idióta Székelyudvarhelyről egyenesen Budapestre ment

Hogy miért? Hát, hogy ott is kérjen egy kis miccset. Románul! Figyelem: TRANSZNACIONALISTA HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

A világhálón nagy sikerrel fut egy román idiótáról szóló videó, aki elment miccset venni a székelyudvarhelyi Kauflandba. Amit kevesebben tudnak: ez az alak az ostobaság élő szobra, akinek komoly múltja van.

„A marhája, elment a Kauflandba és megpróbálta eladni, hogy az eladónő csúnyán beszélt vele, mert ő románul szólalt meg, pedig nem történt ilyesmi. Ki is vágott ezt-azt a videóból, hogy úgy tűnjön, ahogy ő meséli. Ez az idióta kétségbeesetten igyekszik áldozatot faragni magából. Bizonyíték is van rá: más videókat is közzétett Youtube-csatornáján, amelyekben románul kér miccset Budapesten és Bécsben”, magyarázza a híres médiaelemző, Decebal Popescu.

És mivel a hülyeség ragadós, a România TV idiótái, de mások is szétkürtölték a hírt, miszerint azért nem szolgálták ki a marhát Székelyföldön, mert nem tud magyarul. „És persze, hogy hatalmasra dagadt a hazafiság azokban a véglényekben, akik ilyen forrásokból tájékozódnak, így hát Románia jelenleg egy hülyeséggel tele hordón csücsül”, figyelmeztet Decebal Popescu.

Hirdetés