Kép: Bihoreanul
Magasles
béel
2017. augusztus 23. szerda, 13:59
Állítólag lakásproblémái miatt keseredett el annyira, hogy ezt a megoldást válassza.

Egy, a város főterén álló Fekete Sas palota tetejére felmászva öngyilkossággal fenyegetőző, fiatal férfi okozott jelentős felfordulást szerdán délelőtt Nagyváradon.

A 25 év körüli férfi – akit a helyszínen levő szomszédok szerint Richárdnak hívnak, és négy gyermeket nevel – üveggel a kezében mászott fel az épület tetejére, és miközben zavarosan, nehezen érthetően kiabált, időnként meghúzta a palackot.

A hatóságok nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre, a rendőrök biztosították a környéket, a tűzoltók pedig a férfi  biztonságos leszállítása érdekében egy létrás kocsit is a helyszínre küldtek. Ennek azonban később el kellett hagynia a teret, miután a felküldött tárgyalótól a férfi ezt kérte.

Végül a férfi egyik nővére, akit a helyszínre hívtak, rábeszélte testvérét, hogy másszon le. A padláson keresztül lemászó férfit aztán mentőautóval kórházba szállították, kivizsgálásra.

A helyi sajtó szerint a férfi lakásproblémái miatt fenyegetőzött öngyilkossággal, egyes értesülések szerint a lakásmaffia áldozatává válhatott.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22678
A román tanácsosok is megszavazták az EMNP kezdeményezését, hogy a magyar nemzeti ünnepen vendégeljék meg az ünneplőket, az RMDSZ miatt mégsem lesz belőle semmi.
Most aztán vakarhatja a fejét Dragnea úr is, meg Iohannis úr is. Meg úgy általában, minden fejes. Sabin Gherman írása.
Az Európa Tanács nemzeti kisebbségek védelméről szóló keretegyezmény tanácsadó bizottsága a Székelyföld név használatának tiltására, a hivatali anyanyelv-használatra és a kétnyelvű utcanévtáblákra is kitér.
A nagyon alapos és pragmatikus elemzésnek tűnő szövegben végig ott bujkál az üzenet: Románia Orbán Viktor csicskája!
Bár tizenkilenc pályázat érkezett az útügyhöz a 60 kilométer megépítésére, nem fogják elkapkodni a kivitelezést.
A magyarországi választások mocskába belekevert erdélyi magyar családnak többen is felajánlották a jogi segítséget.
Uniót kiáltottak a moldovaiak. Aztán ellenuniót. És erre már a románok is megragadták az egyesülés bikájának szarvát.
Kis román szélsőséges heraldika Hans Hedrich kommentárjával. Sokan ismerik ezeket a furcsa jelképeket, így együtt mégis ijesztően idegenül hatnak.
Kolozsvár polgármestere azt ígérte, hogy a közeljövőben kihelyezik a még hiányzó többnyelvű városnévtáblákat.
Mert Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván az írót, annak ellenére, hogy az amerikai hatóságok több ízben is megalapozatlannak találták a román kiadatási kérelmeket.
A hollandok világcsúccsal is csak bronzérmesek lettek.
Hány sebből és miért vérzik a Kínát is „legyőző” román gazdaság? Tessék. És persze a magyarok megint jobban teljesítenek.
Mindenki nyugodjon le, nem a magyarok keze van a dologban. Hanem az anyatermészeté. Igaz, nem tudni, ő milyen nemzetiségű.
Hasznos és jó dolog a korrupcióellenes harc. De a saját háztájon is rendet kell tartani. Mert könnyen megfúrhatják a DNA hajóját, ha nem vigyáz.