Kép: Bihoreanul
Magasles
béel
2017. augusztus 23. szerda, 13:59
Állítólag lakásproblémái miatt keseredett el annyira, hogy ezt a megoldást válassza.

Egy, a város főterén álló Fekete Sas palota tetejére felmászva öngyilkossággal fenyegetőző, fiatal férfi okozott jelentős felfordulást szerdán délelőtt Nagyváradon.

A 25 év körüli férfi – akit a helyszínen levő szomszédok szerint Richárdnak hívnak, és négy gyermeket nevel – üveggel a kezében mászott fel az épület tetejére, és miközben zavarosan, nehezen érthetően kiabált, időnként meghúzta a palackot.

A hatóságok nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre, a rendőrök biztosították a környéket, a tűzoltók pedig a férfi  biztonságos leszállítása érdekében egy létrás kocsit is a helyszínre küldtek. Ennek azonban később el kellett hagynia a teret, miután a felküldött tárgyalótól a férfi ezt kérte.

Végül a férfi egyik nővére, akit a helyszínre hívtak, rábeszélte testvérét, hogy másszon le. A padláson keresztül lemászó férfit aztán mentőautóval kórházba szállították, kivizsgálásra.

A helyi sajtó szerint a férfi lakásproblémái miatt fenyegetőzött öngyilkossággal, egyes értesülések szerint a lakásmaffia áldozatává válhatott.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22678
Anya, apa, gyerekek, kutya, macska, haverok, buli, zene, pihenés, eszem-iszom, szórakozás, lazulás – ez folyt a hétvégén a gyalui vár kertjében, Kolozsvár szomszédságában.
Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
Svédország és Dél-Korea csapata esett egymásnak. Egy árva tizenegyes slisszolt be a hálóba.
A szociáldemokraták levagdosnák az elnök szárnyait. Hovatovább nyíltan vállalt céljuk: a parlamentáris köztársaság. Na de, mi lesz Klaus Iohannisszal?
A szuverén, egységes és oszthatatlan főromán vezérek elmagyarázzák. Hogy a magyarok is értsék. Vigyázat: POSZT-TRIANONI HUMORVESZÉLY!
Nem bírtak Neymarék a svájciakkal.
A kincses város teátrumának előadása három díjat is nyert a pécsi fesztiválon.
Szigeti Enikő azt kéri Kelemen Hunortól, hogy váltsa le, vagy küldje kommmunikációs továbbképzésre Kali Istvánt.
Argentina után Peru is kihagyott egy büntetőt. Az akciógólokat ma szűken mérték a csapatok.
A törvényszék első fokon úgy ítélte meg, hogy nem szükséges érvényteleníteni az önkormányzati határozatot, mely lehetővé teszi a magyar feliratozást az iskolákban.
A Főpap, a Papok, a Kóristák, a Mártír/Tanúságtévő, a Jó Hívő és a többiek, megannyi figura a román hatalom színjátékában.
A nagybányai polgármester keresetlen szavakkal hajtotta el a vérbe a bukaresti vízfejet. Igaz, elsősorban gazdasági okokat sorolt fel az autonómia mellett, de már ez is nagy dolog.