Kép: Bihoreanul
Magasles
béel
2017. augusztus 23. szerda, 13:59
Állítólag lakásproblémái miatt keseredett el annyira, hogy ezt a megoldást válassza.

Egy, a város főterén álló Fekete Sas palota tetejére felmászva öngyilkossággal fenyegetőző, fiatal férfi okozott jelentős felfordulást szerdán délelőtt Nagyváradon.

A 25 év körüli férfi – akit a helyszínen levő szomszédok szerint Richárdnak hívnak, és négy gyermeket nevel – üveggel a kezében mászott fel az épület tetejére, és miközben zavarosan, nehezen érthetően kiabált, időnként meghúzta a palackot.

A hatóságok nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre, a rendőrök biztosították a környéket, a tűzoltók pedig a férfi  biztonságos leszállítása érdekében egy létrás kocsit is a helyszínre küldtek. Ennek azonban később el kellett hagynia a teret, miután a felküldött tárgyalótól a férfi ezt kérte.

Végül a férfi egyik nővére, akit a helyszínre hívtak, rábeszélte testvérét, hogy másszon le. A padláson keresztül lemászó férfit aztán mentőautóval kórházba szállították, kivizsgálásra.

A helyi sajtó szerint a férfi lakásproblémái miatt fenyegetőzött öngyilkossággal, egyes értesülések szerint a lakásmaffia áldozatává válhatott.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22678
Besztercén történt az incidens, az RMDSZ ki van akadva.
A kétéves rendezvénysorozat az 1918-1920-as időszakra fókuszál
Jövőre kerékpárpróbákkal bővítenék a rendezvényt.
Még államtitkárként segített Teleorman megyei tulajdonba, majd magánhasználatba juttatni egy dunai szigetet és a folyam Pavel-ágának egy részét.
Nehéz másként értelmezni az RMDSZ-elnöknek a kolozsvári magyar ügyintéző iroda megnyitóján elhangzott szavait.
A Kárpát-medencei Magyar Autonómiatanács nagyváradi ülésén nem mindenben értettek egyet a résztvevők, de abban igen, hogy tovább kell folytatni az autonómiaküzdelemet.
És akkor esetleg az erdélyi magyarok meg a székelyek meg más „tiltott népek” is vérszemet kapnak.
Fél éve „azonnali szerződésbontást” ígért Nagy Zoltán.
Pazar előadással kápráztatta el közönségét a Magyar Állami Operaház erdélyi turnéjának utolsó helyszínén, Kolozsváron. Azt ígérik, visszajönnek.
Befutott, nagy nevek és roppant ígéretes fiatalok rendeznek majd Kolozsváron, miközben a társulat rengeteget utazik bel- és külföldön.
Tamási Zsolt mellett a volt megyei főtanfelügyelőt, Ștefan Someșant is hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják.
Marius Nicoară gondolt egy nagyot és előállt korszakalkotó javaslatával.
Bíró és Márton több mint 3, illetve 4 ezer kilométert repültek, míg Bolomey egyelőre félúton van.
Negyven éves az erdélyi táncházmozgalom, zenészek és táncosok százai lépnek fel három napon át.