Kép: Bihoreanul
Magasles
béel
2017. augusztus 23. szerda, 13:59
Állítólag lakásproblémái miatt keseredett el annyira, hogy ezt a megoldást válassza.

Egy, a város főterén álló Fekete Sas palota tetejére felmászva öngyilkossággal fenyegetőző, fiatal férfi okozott jelentős felfordulást szerdán délelőtt Nagyváradon.

A 25 év körüli férfi – akit a helyszínen levő szomszédok szerint Richárdnak hívnak, és négy gyermeket nevel – üveggel a kezében mászott fel az épület tetejére, és miközben zavarosan, nehezen érthetően kiabált, időnként meghúzta a palackot.

A hatóságok nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre, a rendőrök biztosították a környéket, a tűzoltók pedig a férfi  biztonságos leszállítása érdekében egy létrás kocsit is a helyszínre küldtek. Ennek azonban később el kellett hagynia a teret, miután a felküldött tárgyalótól a férfi ezt kérte.

Végül a férfi egyik nővére, akit a helyszínre hívtak, rábeszélte testvérét, hogy másszon le. A padláson keresztül lemászó férfit aztán mentőautóval kórházba szállították, kivizsgálásra.

A helyi sajtó szerint a férfi lakásproblémái miatt fenyegetőzött öngyilkossággal, egyes értesülések szerint a lakásmaffia áldozatává válhatott.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22678
A környezetőrség rövid időn belül másodjára bírságolja meg a megyei önkormányzatot, mely továbbra sem képes megoldani a pataréti csurgalék ügyét.
Azért, mert a hivatal állást foglalt a december elsejei esetleges szélsőséges, nacionalista túlzásokkal szemben.
Elutasította az alkotmánybíróság a keresetét, vizsgálódhat a DNA a PSD-elnök kedvenc horgászhelye ügyében.
Csaknem ötezer éve van velünk a dögvész.
Mi, magyarok, közvetlenül nem olyan sokat, valljuk be. Közvetve viszont volt és van pár pozitívum, ezt is be lehet vallani.
Legalábbis amíg a migrációs útvonal át nem tevődik ide.
A testület érvénytelenítette a Diszkriminációellenes Tanács korábbi határozatát.
Az ünnep mellett vagy ellen állást foglaló nacionalistákkal szemben intézkedni fognak a hatóságok – szögezi le a prefektúra közleménye.
Sem az ügyiratokhoz, sem a gyanúsítottakhoz nem férhetnek hozzá a sajtósok, ha a CSM bevezeti drasztikus szigorításait. De akkor ki fogja megírni, hogy éppen kit visz el a DNA?
Ahogy szorul a hurok Liviu Dragnea és bandája körül, úgy tolják büntetőügyes vezérek a szociáldemokrata pártot a nemzeti szocializmus irányába.
A szökevényt több találta érte, de túlélte.
Mert tömegesen megy külföldre dolgozni a fiatal szürkeállomány.
Nem, nem „départament”, ahogy a frissen kihelyezett négynyelvű táblákon olvasható.
Ratko Mladics egykori boszniai szerb hadseregparancsnokot többek között népirtásban is felelősnek találták.