Simona Halep magyar állampolgárságot kért

A teniszcsillagnak elege volt abból, hogy a románok mindig dühösek, ha veszít. Figyelem: SPORTSZERŰTLEN HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Bravó, Szimona! A teniszező megelégelte a románok örökös szenvedését és lamentálását, amiért elveszít egy-egy döntő mérkőzést, és magyar állampolgárságot kért. „A románok úgy viselkednek, mintha ők játszanának a tornákon, nem én, és minden alkalommal felháborodnak, ha veszítek. Gondoltam, jobban teszem, ha magyar leszek, mert így legalább mindig boldogak lesznek, ha veszítek”, mondta Halep.

A másik ok, amiért Szimona Halep lemondott román állampolgárságáról és magyarrá lett, Cristian Tudor Popescu (CTP) újságíró. „Egyszerűen elege lett abból, hogy egy állampolgársága legyen ezzel az emberrel”, mondta Decebal Popescu, Szimona egyik közeli barátja. „Egyébként az az igazság, hogy ez volt a tegnapi vereség fő oka: Szimona tudta, hogy CTP kommentálja a meccset és egyszerűen nem tudott odafigyelni a játékra. Folyton azon járt az esze, mit mond róla CTP. Ez az ember teljesen szétverte Szimona lelkét.”

Decebal Popescu hozzátette: a teniszező azt sem tartja normálisnak, hogy olyan alakok kommentálják a Facebook-on az ő teljesítményét, akiknek a billentyűzete tele van kebab- és miccsmaradékokkal, akiknek egyetlen mozgásgyakorlatuk az, hogy elmennek ennivalóért. „A kóklerség teljes mértékű. Még csak az hiányzik, hogy Andrei Pleșu is nyilatkozzon Szimona játékáról”, jegyezte meg keserűen Halep bizalmasa.

Hirdetés