Ilyen az idei tusványosi divat (FOTÓ)

Mutatjuk, miben ment a veretés idén a fesztiválon.
Hirdetés

Divatosnak lenni mindig jó, viszont – mint mindenben –, itt is vannak kényszerítő körülmények. Ez az idei Tusványoson nem más, mint a kánikula. Akárhova néz az ember, a funkcionalitás dominál. Szinte mindenki könnyű pólót visel, és a személyreszabottság a feliratokban nyilvánul meg.

A másik visszaköszönő motívum a sör, illetve annak fogyasztása. A sörreklámok remekül domborulnak a sörhasú urak sörhasán.

 

Másik nagy kedvenc a nemzeti focimez viselete. Aki szembejön, egyből tudja, hogy viselője milyen táborba tartozik, kinek szurkol a román–magyar meccsen.

 

Kissé kevésbé elterjedt, de mérhető azoknak a száma, akik vicces, az alkoholfogyasztással rokonítható szlogeneket viselnek pólójukon.

 

A lányoknál a funkcionalités diktál az idén. Az egyszerű, de nagyszerű alapelv jegyében alakította ki ez a három hölgy az idei kollekcióját.

 

Ez a két hölgy bizonyítja, hogy a meleg ellenére is lehet elegánsnak lenni.

 

Az idei kiegészítők között technikailag egészen fejlett darabok is megjelennek, mint például ez a viselőjét más, távoli világokba elvarázsoló virtuálisvalóság-szemüveg.

 

Hirdetés

 A gyönyörű táj, a természet közelsége, előcsábítja az állatmotívumos tetoválásokat is.

 

 Mint például ezt a csodafarkast.

 

Ezt a kiegészítőt az elsősegély-sátorból lehet beszerezni teljesen ingyen és bérmentve.

 

Vannak olyan divathullámok, amelyek magukkal ragadják az egész tábort. Magyarország miniszterelnöke merész zöldet vett fel szombat délelőtti hagyományos beszédére.

 

És az általa népszerűsített zöld valósággal tarolt. Általában faux pas ugyanabban a viseletben megjelenni egy eseményen, de most egyenesen trenddé vált. Nekünk erről a zöldről a Szent Patrik-nap jut eszünkbe vagy a Type-O-Negative, de itt csak reformátusok ülnek.

 

 Még ez az idős bácsi is felöltötte a zöld inget.

 

Végül pedig az idei gyermekdivat egyik képviselőjét láthatjuk. A nemzeti színek ízléses kombinációjával állunk szemben. Plusz pont, hogy a fiatalember a ruházatához megfelelő kiegészítőt is választott.

Hirdetés