Így még nem látta Klaus Iohannist!

Egészen érdekes szettben jelent meg az elnök a Kogălniceanu támaszponton.
Hirdetés

Klaus Iohanis államfő csütörtökön a Konstanca melletti Mihail Kogălniceanu katonai bázisra látogatott, ahol katonai díszceremóniával fogadták.

Az államfő nagyon nyáriasra, majdhogynem tengerparti, elegánsan lazulósra vette a fazont öltözködése tekintetében: fehér ingéhez fehér nadrágot viselt homokszínű övvel és őzbarna cipővel, Mindehhez pedig, miután kiszállt az elnöki Mercedesből, felkapott egy fekete zakót, amitől az outfitje olyan lett, mint egy milliárdosé, aki a yachtjáról lelépve korzózni indul Monte Carlóban.

És hát milyen kiegészítőt lehet viselni egy légibázison? Az elnöki szemeket egy – aranykeretes – Ray Ban Aviator védi az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Nézze meg, hogyan érkezett meg Iohannis a támaszpontra:

Hirdetés

 

Az államfőt egyébként Nicolae Ciucă, a román hadsereg vezérkari főnöke fogadta. A katonai ünnepséget követően Klaus Iohannis a NATO Katonai Bizottságának elnökével, Petr Pavel vezérezredessel találkozott és meglátogatja a katonai központot, román és angol pilótákkal találkozik, végül megtekinti a MiG-21 Lancer, az F-16 és az Eurofighter Typhoon repülőgépek gyakorlatát is.

Hirdetés