Fotó: politiaromana.ro
Kijózanító vádak
Timi
2017. június 22. csütörtök, 17:26
Az alkoholszintet igazoló toxikológiai jelentések meghamisításával „kereskedett” az Arad megyei jogtudor, de a DNA lebuktatta.
Alkoholszintet igazoló törvényszéki papírokat hamisíttatott egy Arad megyei ügyvéd ittasan vezető ügyfelei számára. Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) Temes megyei ügyészei őrizetbe vették, és kérik előzetes letartózását.
 
A gyanúsított három részegen autót vezető sofőrtől fogadott el mintegy 5500 euró kenőpénzt, cserébe az Arad megyei törvényszéki orvosi szolgálatnál dolgozó testvére 0,80 g/l alá hamisította a toxikológiai vizsgálat jelentésein a gépjárművezetők alkoholszintjét. Ennyi alatt ugyanis meg lehet úszni a büntetőeljárás indítását.
 
Az ügyvéd, Adelin George Vlai ellen folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés miatt, testvére, Florin Gabriel Vlai ellen pedig közokirat-hamisítás és hamis okiratok használata miatt indítottak eljárást. Az ügyészek további személyek ellen is nyomoznak, de nem árultak el több részletet.  
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/21770
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.
Vagyis az tisztelt országvezetés jól megszívatta drága, de annál trébb ünnepléssel, cserébe adott neki ingyenkaját.
Sorra kerülik el az országot a legnagyobb járműipari társaságok.
A hatalom a nép orra alá dugja a trikolórt, és onnan tilos másról beszélni. Sabin Gherman írása.
Bepillantottunk a jövőbe, ami már a jelen: mesterséges intelligenciával és robotokkal élünk együtt. Vérkomoly kérdésekkel játszottunk el az idei Kommunikációs Napokon.
Nem nagyon tudni, honnan lesz tízmilliárd euró helyi beruházásokra, amikor az idei utolsó nyugdíjakat a kormány tartalékalapjából fizetik ki.
Ez pedig édeskevés, már ha közoktatási stratégiáról beszélünk és nem újramelegített vitákról, véli Mircea Miclea, volt oktatási miniszter.
Na jó, ellenzéki megrendelésre készült, de azért olyan nagyot nem tévedhet.
Az emberi jogok világnapján történt. Vagyis hétfőn. Amikor a közleményírók is agyhalottak.