A Szamosba fulladt egy gyerek Kolozsváron

Fürdőzés közben, vasárnap tűnt el.
Hirdetés

Holtan találták meg Kolozsváron a Kis-Szamosban azt a kilencéves gyereket, aki vasárnap délután tűnt el a folyó vizében, fürdés közben. A kisfiút a Maros megyei búvárok és a Kolozs megyei katasztrófavédők (ISU) is keresték. A Kolozs megyei ISU képviselői hétfőn a Mediafax tudósítójának azt mondták, a Kis-Szamosban keresett kisfiú holttestét délelőtt 11 óra körül találták meg.

„A Kis-Szamosba veszett gyereket a Maros megyei ISU-tól érkezett búvárok találták meg, a Kolozs megyei katasztrófavédelem embereivel közösen” – közölték.

A 9 esztendős fiú vasárnap délután veszett el a Kis-Szamosban Kolozsvár területén, miután barátaival fürödni ment. „Több fiatal tartózkodott a Kis-Szamos fölött átívelő gyaloghíd környékén, amely a Cukorgyár utcát köti össze a Szentgyörgyhegyi (Muncii) utcával. Szemtanúk szerint ketten bementek a vízbe fürödni, ám egyikük nem jött ki” – mutatott rá az ISU.

A keresést azonnal elindították, ám éjszakára felfüggesztették, majd hétfő reggel kezdték újra, ekkor már a Maros megyei búvárokkal kiegészülve.
 

Hirdetés