Kihallgatják a kútba esett kisfiú édesanyját és nagymamáját

Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás.
Hirdetés
Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás annak a Teleorman megyei kisfiúnak az ügyében, aki kedden tíz órát töltött egy kútban, amíg a tűzoltóknak sikerült felhúzniuk. Kihallgatták a gyermek édesanyaját és nagymamáját is.
 
Georgică Ivănescu, a Roşiorii de Vede-i bíróság mellett működő ügyészség ügyésze elmondta, egyelőre ismertlen elkövető ellen zajlik bűnvádi eljárás gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. 
 
Teodora Dragole, a Teleorman megyei rendőrség szóvivője tegnap arról számolt be, hogy kihallgatták a kisfiú édesanyját és nagymamáját. „Az édesanya és a nagymama kihallgatáson van a crângeni-i rendőrőrsön. Az édesapa Bukarestben van a fiúnál, a kórházban” – nyilatkozta a Mediafax tudósítójának a rendőrségi szóvivő.
 
A kisfiú kedden tíz órát töltött egy kútban, félig vízben, 16 méter mélységben, mire a tűzoltóknak sikerült felhúzniuk. A gyermek állapota súlyos, a bukaresti Grigore Alexandrescu kórház intenzív osztályán fekszik. Az antibiotikumos kezelés hatása egy hét után jelentkezik, nyilatkozták a gyerek súlyos tüdőfertőzését kezelő orvosok, akik elmondták, a kicsit továbbra is mesterségesen lélegeztetik.

Hirdetés