Nemzetközi fellépőkkel csábít Torockóra a Double Rise

Egyelőre titok, hogy pontosan kikkel, de néhány újdonságot már közöltek a szervezők.
Hirdetés

Jobb körülményeket, nagyobb kényelmet, több művészeti programot és – a hazai és magyarországi zenekarok mellett – nemzetközi fellépőket ígérnek a Double Rise szervezői a június 29.–július 2. között esedékes torockói összművészeti fesztiválra.

Tavaly a rendezvény négy napja alatt több mint 20 ezren fordultak meg a fesztiválnak otthont adó Europa Nostra díjas Torockón, és a már nyilvános 2017-es programfelhozatal alapján idén sem érik be kevesebb látogatóval a szervezők.

Új albummal érkezik a a Hiperkarma, a The Biebers, a Mary Popkids, fellép továbbá a Qiumby, a Csík zenekar, ByAlex és a slepp, a Ladánybene27, az erdélyi Palma Hills, a Parno Graszt, Buda Folk Band vagy Szalonna és bandája, valamint a Kistehén. Hamarosan újabb magyarországi, erdélyi, és nemzetközi fellépők bejelentése hamarosan várható.

A nagyobb kényelem érdekében a fesztivál bejáratánál őrzött parkoló biztosítja majd az autóval érkezők számára a gondtalan bulizást, mentesítve ezáltal a rendezvény területét a forgalomtól. A kemping megfelelő infrastruktúrával és a programokhoz területileg közelebb eső, új helyszínnel biztosítja a kényelmet.

A fesztiválozók idén is a hűsítő tó mellett lazulhatnak a Napozóban (volt EB-sátor), ahol koktélbár, beerpong és ismert dj-k várják őket. A Hagyományok Háza Folkudvar a nappali tánctanítás és kézműveskedés mellett folkkocsmaként is üzemel majd, itt mesterkurzussal várják a zenészeket, emellett pedig Ferenczi György és a Rackajam kétnapos workshopot tart zenekarok számára.

Hirdetés

Új helyszínek is biztosítják a fesztivál összművészeti jellegének kiteljesedését:  az irodalomi (slam poetry) és színházi programok mellett lesz például íjászat is. A szervezők újragondolták a food court részleget is, ahol erdélyi ételkülönlegességekkel és finomságokkal, ígéretük szerint elérhető áron várják majd a fesztiválozókat.

A rendezvényre négy napos bérlet, és kempingbérlet váltható az alábbi linken.

Hirdetés