kukucs!
csubakka
2017. március 14. kedd, 14:38
Persze vagyunk annyira mocskok, hogy nem mutatjuk meg a címoldalon.

A magyar Országgyűlésben hétfőn zajlott áderválasztás államfőválasztáson részt vettek a Magyarország határain kívül élő magyarok politikai képviselői is, mégpedig külön páholyban.

Brenzovics László (Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség), Biró Zsolt (Magyar Polgári Párt), Pásztor István (Vajdasági Magyar Szövetség), Kelemen Hunor (Romániai Magyar Demokrata Szövetség) és Menyhárt József (felvidéki Magyar Közösség Pártja) úgy gondolta, hogy ezt az alkalmat csoportos szelfin is meg kell örökíteni. Úgy is lett, az eredmény alább megcsodálható:

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/20159
Pár száz ember háborodott fel annyira, hogy utcára vonuljon amiatt, hogy a PSD-kormány le akarja váltani a DNA főügyészét.
Botrányos hangulatban telt sajtóértekezletén Tudorel Toader a főügyész kirúgása mellett érvelt.
És azóta is magasról tesz rá. Sőt, remek politikai és választási tőkét farag a magyarok elleni uszításból. Hans Hedrich írása.
De nem dorbézolni, hanem megtekinteni a több évig tartó, nagyszabású restaurációs munkálatokat, amelyeken többek között a püspök kalauzolt végig. Rekordméretű hordót azért láttunk.
Azt a városnévtáblát, amelyet a Musai–Muszáj csoport egy biciklire szerelve parkolt le a kolozsvári polgármesteri hivatal udvarán. Leláncolva.
Sporttörténelem: először született magyar arany téli olimpián.
Liviu Dragnea és holdudvara védelmet remél Orbán Viktortól az EU-val szemben. Például. Mert Orbán Viktor erős. Dragnea meg nem.
Hogyan kerül biciklire egy háromnyelvű helységnévtábla, és miért?
A román tanácsosok is megszavazták az EMNP kezdeményezését, hogy a magyar nemzeti ünnepen vendégeljék meg az ünneplőket, az RMDSZ miatt mégsem lesz belőle semmi.
Most aztán vakarhatja a fejét Dragnea úr is, meg Iohannis úr is. Meg úgy általában, minden fejes. Sabin Gherman írása.
Az Európa Tanács nemzeti kisebbségek védelméről szóló keretegyezmény tanácsadó bizottsága a Székelyföld név használatának tiltására, a hivatali anyanyelv-használatra és a kétnyelvű utcanévtáblákra is kitér.
A nagyon alapos és pragmatikus elemzésnek tűnő szövegben végig ott bujkál az üzenet: Románia Orbán Viktor csicskája!
Bár tizenkilenc pályázat érkezett az útügyhöz a 60 kilométer megépítésére, nem fogják elkapkodni a kivitelezést.
A magyarországi választások mocskába belekevert erdélyi magyar családnak többen is felajánlották a jogi segítséget.