Felelőtlen hódeszkás okozta olvasónk balesetét a sípályán (VIDEÓ)

Súlyosabban is végződhetett volna az incidens.
Hirdetés

Kolozsvári olvasónk a Fehér megyei Şureanu sípályákon próbálta kihasználni a tél utolsó napjait a hétvégén, de a sízés majdnem súlyos balesettel végződött.

Olvasónk elküldte a Főtérnek a sisakkamerájával készült videót, amelyen látszik, hogy egy hódeszkás oldalról, körülnézés nélkül érkezik a sípályára és egy hajszálon múlik a baleset.

„60-70 km/h-ás sebességgel csúsztam lefelé, amikor a fenyők közül hirtelen befutott a pályára egy hódeszkás egyén. Az ütközést csak némi akrobatikával tudtam elkerülni és persze hatalmasat estem. Több, mint negyven éve sízek, de ilyesmi még nem történt velem. Gyorsan megyek, de vigyázok magamra és másokra is. De ha valaki anélkül jön be a pályára, hogy körülnézne, veszélybe sodorja a maga és mások testi épségét, sőt, életét”.

Az incidenst szerencsére könnyebb zúzódásokkal megúszta, de – mint írja –, ha ütköznek, egészen biztosan csont is törik.

„A deszkás odakiáltott, hogy jól vagyok-e, de nem jött felsegíteni és a 10-15 méterrel fennebb leesett lécemet sem segített összeszedni” – írja olvasónk.

Hirdetés

 

 

Hirdetés