Dől a lé
béel
2017. február 20. hétfő, 14:00
Legalábbis ezt ígéri a nagyobbik kormánypárt elnöke.

Két-három héten belül a parlament elé kerül az egységes bértörvény tervezete; a jogszabálynak július elsejétől kellene életbe lépnie - nyilatkozta hétfőn Liviu Dragnea képviselőházi elnök.

„A miniszterelnöktől és a kormányfőtől tudom, hogy az egységes bértörvény két-három héten belül a törvényhozás elé kerül. Mi a parlamentben készen állunk rá, de nagyon komoly vitára kell számítani a társadalmi partnerekkel. A kormányprogram értelmében július elsejétől lépne életbe a jogszabály. Azért akarok sietni az elfogadásával járó eljárással, mert a tapasztalatok alapján tudom, hogy minden általunk kezdeményezett törvényt megtámadnak az alkotmánybíróságon, számolnunk kell tehát az erre szánt idővel is" - mondta Dragnea a romániai községek egyesületének közgyűlésén.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/19765
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.