Mágiával küzdenek a kormány és az államelnök közötti békéért

Egy csapat fehér boszorkány varázsolta az országot jobb létre.
Hirdetés

Nyájas Olvasó, ez nem humor, nem vicc. Nem is a Harry Potter legújabb része. Ez véresen komoly. Fehér boszorkányok egy csoportja mágikus rítust hajtott végre Bukarestben, a péntekről szombatra virradó éjszakán, annak érdekében, hogy végre jólét szálljon a meghurcolt hazára, de azért is, hogy a paloták harca békébe fulladjon.

A rítus előtt Sandra, az egyik boszorkány kijelentette, hogy vízkereszt éjszakája tökéletes pillanat a rítus elvégzésére. „A Boszorkányok Szövetségének sem tetszik, ami az országban zajlik, ezért vízkereszt éjszakáján ráolvasási és oldási rítust hajtunk végre annak érdekében, hogy a kormány megjavuljon, az államelnök jobbá váljon, továbbá, hogy a kormány és az elnök között létrejöjjön a megértés, kitisztuljanak a fejek és a lelkek. Mert egyébként nem lesz bőség, és a dolgok rosszul fognak menni.”

Sandra és boszorkány társai egyébként nem először avatkoznak bele a világ dolgaiba, jótékony módon, természetesen. 2010. február 5-én például Kolozsvárott bűbájoskodtak, a lila láng átkának elűzése érdekében, 2010. Február 14-én pedig a Viktória-palotából űzték ki az ártó szellemeket.

Szóval, nyájas olvasó, most már nyugodtan alhatsz. Ha eddig nem javult az ország sorsa, most már biztosan változni fog a helyzet.

Hirdetés