Petícióval tiltakozunk a választások eredménye ellen (is)!

Ez így nem mehet tovább, komolyan mérlegeljük egy tudományos konferencia megrendezésének a szükségességét!
Hirdetés

Mi, a Ne Készítsenek Ruhakefét a Nem Előzetes Kábítással Levágott Vietnami Disznók Szőréből Valamint a Felvilágosult és Nyitott Társadalomért Civil Egyesület (NKRNEKLVDSZVFNYTCE) tagjai és támogatói mélységes megdöbbenésünknek hangot adva tiltakozunk az ellen, hogy nem az a párt nyerte a parlamenti választásokat, amelyet támogattunk!

Szilárd meggyőződésünk, hogy csakis Zsöszüi Zsülien lehet a országnak jó miniszterelnöke, aki teljes mellszélességgel kiáll a társadalmat alkotó, sajnos sötétségben tartott autonóm egyének felvilágosítása mellett és csakis ő lehet az, aki a haladó értékek mellé felzárkóztatja ezt az elmaradott, de jobb sorsra érdemes vidéket!

Ezért aláírásgyűjtést indítunk annak érdekében, hogy Zsöszüi Zsülien legyen az ország miniszterelnöke és elhatárolódunk mindazoktól, akik ezt nem támogatják!

Egyben tiltakozunk, hogy a parlamenti választásokat éppen december 11-re időzítették, ami köztudottan a tasmániai ördög genetikai állománya védelmének világnapja, ráadásul a hétvégi szakállápolás és – vasárnap lévén – a következő heti öltözködési trend feltérképezésének napja (különös tekintettel a Pantone-konvergenciára), így tagságunk és támogatói körünk nem tudott megfelelő számban részt venni a szavazáson. Ezt teljességgel antidemokratikus, diszkriminatív és politikailag inkorrekt gyakorlatnak tartjuk!

Követeljük azt is, hogy az ország vezetése szüntessen meg egy mélyen antihumánus gyakorlatot és az urnabiztosok körében garantálja a női kvótát, valamint az esztétikai sokszínűség és a kreatív ösztönzés és traumamentes szavazás biztosítása (európai 521/JK12/2009-es direktíva) jegyében Arial Regular helyett többféle típusú és színű betűvel nyomtassák a szavazólapokat, természetesen kizárólag újrahasznosított papírra.

Hirdetés

Egyúttal kilátásba helyezzük azt is, hogy székházainkban egy hétig minden nap 18 és 18:30 között lekapcsoljuk az irodai világítást tiltakozásképpen az ellen, hogy a kormányzat nem hajlandó meghallgatni korábbi követelésünket és nem akarja részfinanszírozni az Alternatív Használati Utasítást a Csökkentett Tananyagú Iskolák Koedukált Vécéiben Felszerelt Kézszárítókhoz! akciónkat, amelynek keretében virágszirmokat hintenénk a Duna víztükrére.

Hangsúlyozzuk, hogy ez így nem mehet tovább és felhívjuk a nyitottan és demokratikusan gondolkodó civilek és értelmiségiek figyelmét, hogy egyre inkább elkerülhetetlennek látszik egy tudományos konferencia megszervezése, amelyen részletesen megvitatjuk, hogy milyen alantas eszközökkel próbálják a haladás kerékkötői elhallgattatni az igazság hangját és amelynek zárónyilatkozatát eljuttatjuk az Európai Unió vezetéséhez és az ENSZ-hez.

Meggyőződésünk, hogy csak határozott fellépéssel mozdíthatjuk előre ügyünket és mindenki figyelmébe ajánljuk a Térkövek Lilára Festésével a Jogsértések Ellen! workshopunkat.

Hirdetés