Kommunikációs Napok: fókuszban az onlájn

A közösségi médiától a vloggerek világán át egészen a Google-hirdetésekig terjed a VIII. Kommunikációs Napok tematikája.
Hirdetés
A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet végzős hallgatói immár nyolcadik éve minden decemberben megszervezik a Kommunikációs Napokat. A szakmai konferenciát december 9–10. között tartják a kar székhelyének 101-es termében, ONLINE.KOMM címmel – tájékozatnak a szervezők.
 
Az előző évekhez képest megújuló tematikákkal jelentkező rendezvénysorozat az online kommunikáció köré épül, az előadások külön kitérnek fejlődésére, mindennapos használatára, valamint szerepére a mai társadalomban. Szó lesz a közösségi médiafelületek (Facebook, Instagram) szerkesztéséről és megfelelő kezeléséről, a napjainkban gyakran használat és bevált mém- és viráltartalmakról, valamint az üzleti életben fontos szerepet betöltő Google hirdetésekről is.
 
A BBTE vizuális megjelenítése mellett betekintést nyerhetünk a vloggerek mint új médiaszereplők mindennapi életébe is. Kolozsvár egyre közkedveltebb rendezvény- és fesztivál helyszín, így a szervezők szükségesnek látták ezek online kommunikációjának bemutatását.  
 
A konferencia kétnyelvű, román és magyar nyelven egyaránt zajlanak előadások, ismert külföldi és belföldi meghívottakkal. A kétnapos rendezvényre a belépés ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges. A szervezők szeretettel látnak minden érdeklődőt, december 9-10-én, Kolozsváron, a Politika-, Közigazgatás-, és Kommunikációtudományi Kar épületében (Zápolya/G-ral Traian Moșoiu utca, 71. sz.).
 
A program hamarosan online is elérhető a Facebookon, de az már most biztosnak tűnik, hogy a Főtér.ro munkatársai is ott lesznek legalább egy előadás erejéig. 
 

Hirdetés