Lehet, hogy mégis lesz Snoop Dogg-koncert Marosbogáton!

Nem vicc, na. Egész pontosan 2017-ben. Ha minden igaz!
Hirdetés

Emlékeznek még Snoop Doggra? Igen, a rapsztárra, aki idén márciusban a kolumbiai Bogotából akart bejelentkezni a Twitterre, de valamiért az erdélyi Marosbogátra sikeredett neki a virtuális landolás.

Na kérem, Barta László, Marosbogát polgármestere szerdán bejelentette, hogy felkereste őt két impresszárió, akik azért érkeztek a faluba, hogy megnézzék, lehet-e Snoop Dogg-koncertet szervezni a tévedés szülte helyszínen.

„Egyelőre semmi sincs tető alá hozva, csupán egyeztetések voltak. Az impresszáriók elmondták, mekkora feladat egy ilyen koncert megszervezése. Viszont találtunk egy 40 hektáros területet a falusi legelőn, amely megfelelő koncerthelyszínnek tűnik. A művészt szállító helikopter pedig leszállhat a Szászdombon, amely Marosbogáthoz tartozik. A látogatók el voltak ragadtatva a helyszíntől, a feltételektől, és remélem, a terv valóra válik. A többi nem rajtam múlik. A művész és az impresszáriók kezében van a döntés.”

Ha minden jól alakul, és a csillagok is a megfelelő helyre állnak, a nevezetes Snoop Dogg-koncertre 2017 augusztusában kerül sor.

Hirdetés