A csíkszeredai Szőcs Renáta a Star Academy győztese

A közönség az erdélyi lányt találta a legmeggyőzőbbnek.
Hirdetés

Újabb erdélyi siker születeett egy zenei tehetségkutató műsorban, miután szombaton este a nézők döntése alapján a csíkszeredai Szőcs Renáta nyerte meg a TV2-n futó Star Academy-t. Hegyi Dávid második, Pádár Alexandra harmadik, míg Kertész Iván a negyedik helyen végzett.

A székelyföldi lány nyereménye 24 millió forint – amelyet havi kétmilliós részletekben kap meg , emellett lemezszerződést is kap, és videoklipet is forgatnak vele.

„Nem is tudom, mit érzek, nem hiszem el! Annyira szépen köszönöm! Csupa szeretet érzek, és tényleg mindekinek szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit adtatok és a sok lehetőséget” – mondta aa győztes az eredményhirdetést követően.

A döntőben összesen négy énekes volt versenyben. Nekik két-két szóló dallal, illetve utolsó kihívás gyanánt egy sztárduettel kellett színpadra lépniük.

A Keresztes Ildikóból, Pásztor Annából, Király Viktorból és Vastag Csabából álló zsűri az utolsó adásban nem pontozott, csupán a véleményüket mondták el. A végső döntést így a nézők hozhatták meg.

Akik az eredményhirdetést követően Reni Facebook-oldalán heves polémiába bonyolódtak egymással, mivel a számos gratuláció mellett olyanok is akadtak, aki szerint csupán azért nyerhette meg a tehetségkutatót, mert az erdélyiek rá szavaztak.

Hirdetés

Mi nem nyilvánítunk véleményt, ehelyett itt alant mellékeljük azt a dalt, amellyel Szőcs Renáta utoljára lépett színpadra.

Döntse el mindenki, hogy megérdemelten győzött-e az erdélyi lány, vagy sem.

 

Hirdetés