Láttunk már épp elég szar kampányvideót, de ettől dobtunk egy hátast (VIDEÓ)

És a kampány éppen csak elkezdődött!
Hirdetés

Alina Gorghiu PNL-elnök Facebook-oldalán megjelent egy kampányvideó, amitől percekig csak pislogtunk. A PNL-kampánycsapat, úgy tűnik, a téma- és forma-kontinuitásban hisz, ami nem is lenne akkora baj – amíg meg nem nézzük a klipet.

Gorghiuék négy évvel ezelőtt, a 2012-es parlamenti választások előtti kampányban közzétett egy rövid videót a YouTube-on. A videón a politikus becsönget egy tömbházlakásba, ahol egy gyerek egyedül van otthon. A csukott ajtón keresztül beszélgetnek, Gorghiu elmondja, hogy kampányszórólapokat hozott, ám a gyerek nem nyit ajtót, mivel a szülei nincsenek otthon.

Ez a 2012-es videó:

 

 

Ennek a videónak most elkészítették a megrendezett változatát: Alina Gorghiu becsönget egy lakásba, majd szintén a zárt ajtón keresztül beszélget egy gyerekkel. Elmondja neki, hogy ha nem nyit ajtót, Victor (azaz Ponta) lemásolja a házi feladatát, Liviu (azaz Dragnea) pedig ellopja a tízóraiját, „mivel az összes PSD-s ezt csinálja”. Majd a gyerek végre ajtót nyit, erre Gorghiu megöleli a gyereket és megígéri neki, hogy a PSD-sek nem fogják ellopni a tízóraiját.

Hirdetés

Ehhez nem is tudunk mit hozzátenni, csak nézünk meredten.

Itt a mostani videó:


 

Hirdetés