Idén is keresik a legszebb erdélyi magyar dalt

Szeptember 30-ig lehet még jelentkezni.
Hirdetés

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete és a Gitár East Egyesület az utolsó 100 méteren ismét felhívja a zenekarok figyelmét egy egyedi pályázási lehetőségre, amelyet június elején hirdetett meg.

„Legyen a tied Erdély legszebb magyar dala! Mi a Gitár East Egyesületnél fontosnak tartjuk megmutatni azt, hogy születhetnek még minőségi magyar dalok Erdélyben is, ezért írjuk ki pályázatunkat Legszebb Erdélyi Magyar Dal név alatt. Ha van egy zenekarod és szeretnéd saját dalaidat egy nívós versenyen megmérettetni, jelentkezz szeptember 30-ig. A részletekért és egyéb információkért kattints a www.gitarest.ro weboldalra, illetve a Legszebb Erdélyi Magyar Dal facebook oldalára. Csapj a húrok közé!”

Célunk a magyar nyelvű, saját szerzemények írásának és előadásának bátorítása. Emellett szeretnénk lehetőségeinkhez mérten felkarolni azon zenekarokat, akiknek még nem volt lehetőségük kilépni a világba, hogy megmutassák a tehetségüket a nagyközönség előtt. Idén a zsűri négy tagból áll – André Ferenc slammer, Balázs Imre József irodalmár, Sántha Zsuzsanna énekes és Zilahi Csaba rádiós műsorvezető. A gálaestnek és a díjkiosztónak a Bulgakov & Macskaház ad otthont, november 12-én.

A nyertes zenekarokat 2016-ban is nívós díjakkal és fellépési lehetőségekkel jutalmazzuk.

Hirdetés