A legabszurdabb halálesetek egyike

Örkény István azonnal tollat ragadna. De sajnos nem vicc. Kérünk mindenkit, ne veszekedjen a parkolóhelyért. A veszekedés halált okozhat.
Hirdetés

A bizarr és döbbenetes eset hétfőn délután történt, Konstanca kies városának egyik lakónegyedében. Délután szokott előfordulni, hogy az emberek hazamennek a munkahelyükről. Tömegesen. Autóval. És mi a legnagyobb probléma ilyenkor, a dugókon kívül? A parkolás, hát persze.

És amint az igen gyakran előfordul, egy parkolóhelyre két sofőr is pályázik. És mindkettő úgy gondolja, hogy az a nyavalyás hely őt illeti meg. Ez történt ama végzetes hétfő délután is.

És mi történik az egy parkoló, két autó típusú helyzetek során? A fáradt, türelmetlen, már a televízió előtt elfogyasztandó nassra vágyó sofőrök összevesznek. Ez történt Konstanca kies városának ama bizonyos lakónegyedében is. 

Csakhogy ez esetben a szóváltás (tettlegességre ugyanis nem került sor) végzetesnek bizonyult az egyik félre nézve. A veszekedés közben a 60 éves férfi rosszul lett és összeesett. A helyszínre érkező rohammentők hiába próbálták feléleszteni. Meghalt.

Tanulság? Tisztelettel kérünk mindenkit, fontolja meg, érdemes-e minden apró kellemetlenség miatt szópárbajt vívni, vitázni, veszekedni.

Hirdetés