Mától lehet jegyet venni a világzene-fesztiválra

A csűrfesztiválra a Góbé zenekar melegíti be a kevert népzenére fogékony füleket.
Hirdetés
Megnyílt a Méra – World Music világzenei csűrfesztivál jegyvásárlási felülete. Jegyeket a www.meraworldmusic.com, a fesztivál Facebook-oldalán, illetve a Paprika Rádiónál lehet vásárolni – tudatták szerdán a szervezők. 
 
Elővételben a napijegy 29 lejbe, a teljes fesztivál időtartamára pedig 49 lejbe kerül.
 
A fesztivált az V. Kalotaszegi Vándor Néptánctábor melegíti be július 10-16. között Gyerőmonostoron, ahol a hattagú budapesti Góbé zenekar a Kárpát-medencei népzenei hagyományt variálja, lazán és izgalmasan kapcsolja a jazz, a blues, a reggae és a klasszikus zene elemeivel. Dalaik arányérzékről, iróniáról tanúskodnak, jól kihasználják a különböző műfajokban rejlő energiákat, hangulatokat.
 
A Méra – World Music fesztivál a mérai csűrökben fog zajlani, itt fog zenélni Csík János az Esszencia zenekarral, a Tárkány művek, Nikola Parov, Herczku Ágnes, Limberger Tcha, a Buda Folk Band, a Nadara, Palatka, Szászcsávás és a Fölszállott a Páva műsorát is megtekinthetik a résztvevők. 
 
A koncerteken kívül színházi produkciók, filmesítések is helyet kapnak. A szervezők a családokról és gyerekekről sem feledkeznek meg, nekik a Csűrfia helyszíne tartogat izgalmas és élménydús programokat. A napi programok hajnalig tartó táncházzal zárulnak. 

Hirdetés