baleset
pazs
2016. június 9. csütörtök, 18:38
Bognár Levente orr- és vállcsonttörést szenvedett.

Arról adtunk hírt szerdán, hogy Bognár Levente, Arad eddigi RMDSZ-es alpolgármestere a választások után is megőrizheti pozícióját. A jó hírt rossz követi: az Aradi Nap portál beszámolója szerint szerda este az alpolgármestert elgázolta egy autó, ráadásul a gyalogátjárón.

Bognár elmondta, hogy azért lépett a zebrára, mert a közeledő autó lassított, aztán érthetetlen okból ismét gyorsított, így gázolta el. Az alpolgármestert a balesetet okozó sofőr szállította a sürgősségire. Nem tesz feljelentést, mert a rendőrség – miután a kórház értesítette – hivatalból elindította a bűnvádi eljárást.

Bognár Levente orrát megműtötték, a válla is eltört, ugyanakkor a térde is sérült – tájékoztat az aradi portál.

„Testben kevésbé, de lélekben ép vagyok” – nyilatkozta Bognár.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/15643
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.