Hollywoodi vámpírok: „Tudjuk, hol laktok!”

Ezt üzenik az Alice Cooper-féle szupergrup tagjai a romániai rajongóknak.
Hirdetés

Két videóüzenettel is „kedveskedik” romániai rajongóinak a Hollywood Vampires nevű zenekar, amely június 6-án koncertezik Bukarestben. Az egyik videón – fentebb látható – Alice Cooper és Joe Perry „ajánlják magukat”, imígyen:

„Jó napot, Románia. Én Joe Perry vagyok. Én pedig Alice Cooper. Ez meg itt Johnny Depp, már ami maradt belőle – mutatja fel Alice a kezében tartott, Boris Karloff-féle Frankensteint formázó szobrocskát. Először játszunk Kelet-Európában, a bukaresti Romexpo Arénában. Már alig várjuk, találkozunk ott. Hozzátok a véreteket, és ne feledjétek: tudjuk, hol laktok!”

Ez így elég viccesen hangzik, akárcsak a következő üzenet, amelyet viszont már majdnem teljes létszámban produkálnak. Szegény Johnny Depp megint csak kabalafiguraként van jelen, mert „túl komolyan vette a sminkelést”.

A Hollywood Vampires
nevű bandát Alice Cooper, az Aerosmith-es Joe Perry és Johnny Depp alakította tavaly. Rajtuk kívül a zenekarban játszik – több ismert közreműködő mellett – a Guns’n’Roses két egykori tagja, Duff McKagan és Matt Sorum, illetve Robert DeLeo a Stone Temple Pilotsból.
A szupergrup arról az exkluzív társaságról kapta a nevét, amely a ’70-es években a Los Angeles-i Rainbow bárban szerveződött, Alice Cooper vezetésével, és olyanok voltak a tagjai, mint Ringo Star, Jim Morrison vagy Keith Moon – és mindenféle nem túl polgári dolgot műveltek, amelyek közül a masszív alkoholizálás az enyhébbek közé tartozott.
A Hollywood Vampires nagystílű haknizenekar: a saját nóták mellett többnyire klasszikus rockszámok feldolgozását játssza, a Who-tól a Led Zeppelinen át a Motörheadig.

Hirdetés