Végre kijött a Szent György Napok programja

Hihetetlen, de a szombati kezdés előtt két nappal sikerült véglegesíteni és közölni a monstre rendezvény programpontjait.
Hirdetés

A programok között a Szent György Napok honlapján lehet keresgélni, aki viszont offline, nyomtatásban szeretné megtenni, annak öt lejt kell fizetni a műsorfüzetért, amely csütörtöktől kapható a Háromszék lapterjesztő újságárudáiban, a Kulturális Rendezvényirodában és a Városimázs Irodában, illetve a városnapok alatt, az előadások helyszínein.

A programfüzet tombolajegy is, a Szent György Napok partnereinek felajánlásával mintegy négyezer euró ajándékot, utazást lehet nyerni. A tombolát április 24-én, vasárnap este fél kilenckor sorsolják ki a főszínpadon, a Zenevonat záró koncertje előtt.
 
Ilyen még nem volt, de majd most lesz! felkiáltással reklámozzák be a PressTones – Független Sajtózenekar koncertjét és az ezt követő háromszéki médiatalálkozót. Fesztivál a fesztiválon belül lesz a 
  • kARTa Session, ahol 50 zenész, DJ, VJ, kísérleti zenész, akcióművész lép fel a négynapos programban,
  • és a hetedik a Szentgyörgyi Utcazene Fesztivál: a Testvértelepülések utcájában és a Mesterségek nagyvásárában péntektől vasárnapig, 14:30-tól 17 óráig tíz zenekar muzsikál, 15 perctől egy órás váltásokban.
Kultúr-, gyerek- és sportprogramok tömkelege várja a szentgyörgynapozókat, de ha valaki magára a Szent György Napok 25 évére kíváncsi, az feltétlenül menjen el április 20-án, szerdán 17 órára a Tamási Áron Színház kávézójába, mert ott fogják osztani a kulisszatitkokat.

Hirdetés