Tanulj a modern hősöktől!

Ezzel a szlogennel tartanak Marketing Nyílt Napokat a BBTE-n: megmutatják az erdélyi magyar startuposokat.
Hirdetés

Napjaink startup hőseinek előadásai köré szervezi szombaton a VII. Marketing Nyílt Napokat a Marketeam szakkollégium a kolozsvári BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának épületében. A résztvevők betekintést nyerhetnek az előadók sikertörténeteikbe, inspiráló sztorikból merített új ismeretekkel és ötletekkel gazdagabban térhetnek vissza a hétköznapokba. 

Az idei fő témakör is frappáns, új gondolatokat ébreszthet a résztvevőkben, kedvet, akaraterőt és kitartást generálhat egy megálmodott, eltervezett vagy egy éppen kapott lehetőség megvalósítására, ugyanis startupokról less szó. Igen sokrétű fogalomról van szó, legjobban a gyors, növekedésorientált, innovatív és sikeres jelzők keretezhetik, valaminek a létrehozásában és a csúcs felé való irányításában.
 
A rendezvényen Szabó Csaba, a kaliforniai SRI International fejlesztési menedzsere, Buzogány László, a travelminit.hu szállásfoglaló oldal társalapítója, Lukács László, a HipWerk szoftvercég társalapítója, illetve Filer Lóránd, a Prisma Csoport vezetője beszél majd. 
 
Inspirációkért, tippekért és folyamatos információért katt a rendezvény Facebook-oldalára.
 

Hirdetés