Sokánt bréking!
Szerző: Szántai János
2016. március 15. kedd, 16:03
Teljes egészében közreadjuk Klaus Iohannis államelnök tömör ünnepi üzenetét. Psssszt: HUMORVESZÉLY!

Jó napot kívánok! Hosszú ideje nagy figyelemmel követem a magyarajkú románok március 15-i megmozdulásait, és arra a következtetésre jutottam, hogy ezek az ünnepinek nevezett, ám valójában forradalmi, lázító tevékenységek károsak Romániára nézve. Ezért úgy döntöttem, visszavonom Kossuth Lajos úrnak az 1848-as forradalomban betöltött meghatározó szerepéért odaítélt Kossuth-díját. További szép napot kívánok mindenkinek!

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/14326
Egy 39 éves vadászt támadott meg egy nagyvad a Fekete-domb térségében, ahol legendásan sok a medve.
A közép-amerikai ország alkotmánybírósága megtagadta a szabadon engedés lehetőségét.
A Norvégiától kapott 52 millió euróból csekélyke összeg jut a korrupció megelőzésére, holott ez Románia legégetőbb problémája.
Hogy maguk közül válasszanak képviselőket, ne a budapesti pártlistákra szavazzanak.
Egy egyesület feljelentette Florin Iordachét, mert megsértette a társadalmi normákat, amikor fityiszt mutatott az ellenzéknek.
Traian Ungureanu pontosan látja, hogyan és miért hülyül el a román társadalom. És hogy válik le minderről egyre inkább Erdély.
Angolul mondják el, hogy annyira párhuzamos Erdélyben a magyarság a románsággal, mint a katolikusok a protestánsokkal Észak-Írországban, ahol száz éve még polgárháború dúlt.
Az államelnök aláírta Ecaterina Andronescu kinevezését.
Az egyik főszereplő: Verestóy Attila, az RMDSZ idén elhunyt erős embere. Kelemen Hunor RMDSZ-elnök is benne van a képben.
A román politikai elemzőknek igazán rossz napjaik lehetnek. Már álmukban is Orbán Viktor kísérti őket.
Hétvégi programajánló székelyeknek, és nem csak: ismét gyűlésbe hív az SZNT.
Mert a magyar kormány támogatja a székelyföldi focicsapatokat.
Bizony, a boldogsághoz nincs szükség titán-kevlár mellényre. A lelkünket kell megedzeni. Legyen olyan, mint a damaszkuszi acél.
És a román politikai elit csak szólamokat pufogtat. A romániai magyar politikai elitnek nincs mit ünnepelni. A magyarországi politikai elit pedig a románok lelkébe tapos.