Vadonatúj feliratok Kolozsvár bejáratainál!

Emil Boc polgármester végre beadta a derekát. Végül is a 21. században vagyunk! Vigyázat, HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Noha imád beszélni Kolozsvár multikulturalizmusáról, a tettek szintjén Emil Boc polgármester inkább sovénnek mutatkozik. Boc úr szemmel láthatólag egy miniatűr Gheorghe Funar szeretne lenni. A polgármester nemrégiben üdvözlő táblákat rakatott a város bejárataihoz, méghozzá három új nyelven (de nem magyarul): tündéül, na’viul és a klingonul szól az érkezőhöz az „Isten hozott!”.

„Egy földönkívüli invázió esetén Kolozsvár az első városok között lesz, amelyeket az idegen bolygókról érkező vendégek meglátogatnak majd”, magyarázza Emil Boc. „Nem szeretném, ha meglepetésként érne bennünket a földönkívüliek látogatása, legyenek ők klingonok, tündék vagy na’vik. Ami a magyarokat illeti, az ő létük teljesen valószínűtlen, ezért nem látom be, miért kellene magyar nyelvű táblákat is kitennünk.”

Noha tettei ellene beszélnek, Boc tagadja, hogy sovén lenne. „Hatalmas tévedés ilyesmit állítani velem kapcsolatban. Barom lehet, hogy vagyok, de sovén semmiképp. Most pedig elnézést kérek, alá kell írnom néhány engedélyt, hogy újabb építőtelepeket nyithassunk Kolozsvár központjában. Azokról a részekről van szó, ahol az épületeket nem a magyarok emelték, hanem egy földönkívüli civilizáció”, jelentette ki Emil Boc polgármester az újságíróknak.

Hirdetés