Fotó: Fall Sándor
A Főtérről jelentjük
Timi
2015. december 23. szerda, 19:11
Folkzene, rock és ingyen pezsgő.

Az előző évek hagyományát folytatva Kolozsvár Polgármesteri Hivatala szabadtéri szilveszteri mulatságra hívja a kolozsváriakat, illetve mindazokat, akik „kincses városban” köszöntik az újévet. 21:30-kor Magda Puskas & Friends lép színpadra, 22 órától pedig a Semnal M blues-rock muzsikát játszó, 1977-ben alapított kolozsvári banda. 23 órától a Vița de Vie alternatív rockegyüttessel búcsúzik az óévtől a főtéri sokadalom.

Éjfélkor idén sem marad el a fény- és a tűzijáték, ugyanakkor a Polgármesteri Hivatal ezúttal is mintegy 700 üveg pezsgőt biztosít a közönségnek. Majd miután mindenki boldog új évet kívánt, az Aldo & TzikaSaxOrchestra popfeldolgozásokkal zárja a szilveszteri mulatságot.

A koncertek idején nyitva lesznek a karácsonyi vásár házikói, ahol kürtős kalácsot, teát, forralt bort, cukormázas pirított magvakat, és egyéb ételt-italt szerezhetnek be az érdeklődők. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/13180
A Kossuth-díjas költő 89 éves volt.
Óriási gazdasági károkat okoz az országnak a PSD-kormány.
Sabin Gherman felmossa a padlót Liviu Dragneával.
Georges Leekenst négy nyeretlen felkészülési mérkőzés után menesztette az MLSZ.
A büntető perrendtartást módosító kormányoldali honatyák lemondását követelték.
Ez az a kérdés, amelyért perre megy Árus Zsolt jogvédő.
A szerencse is Szenegál mellé szegődött, a feje tetejére állt a H-csoport.
A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.
A tévészerelőből Bihar megye egyik legbefolyásosabb politikusává vált Kiss Sándor több korrupciós ügy kulcsfigurája volt.
A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.