Fotó: Fall Sándor
A Főtérről jelentjük
Timi
2015. december 23. szerda, 19:11
Folkzene, rock és ingyen pezsgő.

Az előző évek hagyományát folytatva Kolozsvár Polgármesteri Hivatala szabadtéri szilveszteri mulatságra hívja a kolozsváriakat, illetve mindazokat, akik „kincses városban” köszöntik az újévet. 21:30-kor Magda Puskas & Friends lép színpadra, 22 órától pedig a Semnal M blues-rock muzsikát játszó, 1977-ben alapított kolozsvári banda. 23 órától a Vița de Vie alternatív rockegyüttessel búcsúzik az óévtől a főtéri sokadalom.

Éjfélkor idén sem marad el a fény- és a tűzijáték, ugyanakkor a Polgármesteri Hivatal ezúttal is mintegy 700 üveg pezsgőt biztosít a közönségnek. Majd miután mindenki boldog új évet kívánt, az Aldo & TzikaSaxOrchestra popfeldolgozásokkal zárja a szilveszteri mulatságot.

A koncertek idején nyitva lesznek a karácsonyi vásár házikói, ahol kürtős kalácsot, teát, forralt bort, cukormázas pirított magvakat, és egyéb ételt-italt szerezhetnek be az érdeklődők. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/13180
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Vagyis az tisztelt országvezetés jól megszívatta drága, de annál trébb ünnepléssel, cserébe adott neki ingyenkaját.
Sorra kerülik el az országot a legnagyobb járműipari társaságok.
A hatalom a nép orra alá dugja a trikolórt, és onnan tilos másról beszélni. Sabin Gherman írása.
Bepillantottunk a jövőbe, ami már a jelen: mesterséges intelligenciával és robotokkal élünk együtt. Vérkomoly kérdésekkel játszottunk el az idei Kommunikációs Napokon.
Nem nagyon tudni, honnan lesz tízmilliárd euró helyi beruházásokra, amikor az idei utolsó nyugdíjakat a kormány tartalékalapjából fizetik ki.
Ez pedig édeskevés, már ha közoktatási stratégiáról beszélünk és nem újramelegített vitákról, véli Mircea Miclea, volt oktatási miniszter.
Na jó, ellenzéki megrendelésre készült, de azért olyan nagyot nem tévedhet.
Az emberi jogok világnapján történt. Vagyis hétfőn. Amikor a közleményírók is agyhalottak.
Amikor a románok is kiakadnak a saját túlhabzó nacionál-hisztériájuk kapcsán. Persze, anélkül, hogy elismernék: Erdélyt valóban elcsatolták.
Tudta, hogy Hobo ma is középiskolai történelemtanár lenne, ha nem alapít hobbizenekart? És hogy Deák Bill Gyulát zenésztársai csak Dukátnak becézték, pusztán anyagi okok miatt? A 73 éves Kossuth-díjas művész életpályájáról vallott.
Megkávéztatják a fáradt sofőröket az ünnepek alatt a magyar és román rendőrök.
Egyszerű matematika az egész: 210 ezer autóra alig 50 ezer parkolóhely jut.