Ha egy üzlet beindul
béel
2015. június 29. hétfő, 11:38
Ha a parlamenti képviselőknek és szenátoroknak jár, akkor nekik is.

A Romániai Községek Szövetsége a polgármestereknek is olyan különnyugdíjat kér, mint amit nemrég megszavaztak a parlamenti képviselőknek. A kérést azzal indokolja, hogy a polgármesterek is köztisztviselők, akárcsak a törvényhozók, így őket is megilleti a speciális juttatás. Az önkormányzati vezetők azt szeretnék, hogy a speciális nyugdíjuk értéke közel akkora legyen, mint a parlamenti képviselőké.

Elképzelésük szerint azok a polgármesterek részesülnének különnyugdíjban, akik legalább két mandátum idejére töltötték be a pozíciót.

A parlamenti képviselők alig két hete szavazták meg maguknak a speciális nyugdíjat. Az elfogadott törvény szerint azok a parlamenti képviselők, akik három mandátumot töltöttek a parlamentben, akár havi 4000 lejes juttatást is kaphatnak a nyugdíjuk fölött.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/10261
Megvásárolta az értékes ingatlanegyüttest.
Jelenben a múlt: tekintse meg Dani Amariei képsorozatát.
Azért is részt vesz a kabinet ülésein. Nehogy már valami olyasmit fogadjanak el, ami nem tetszik neki.
Hiába szajkózzák egyesek ismét a magyarveszélyt, Erdély elszakításának rémképével már nem lehet meggyőzni a gazdasági önrendelkezést akaró erdélyi városvezetőket.
Az erdélyi és bánsági városok után újabb régió képviselői szállnak be a bukaresti „fejlődési” modell elleni harcba.
Felelős politikus nem tesz ilyet! – szólt az intelem.
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Mert a hivatalnak nincs pénze alkalmazottra.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.