Újrajátsszák az elnökválasztást

Vannak még csodák! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Maga a Világegyetem sem maradt közömbös az utóbbi napok eseményeivel szemben. Ezért aztán elhatározta, rendkívüli világajándékkal lepi meg a jó románokat. Ma este, pontban éjfélkor az idő visszafele kezd forogni, egész pontosan 7 napnyit. Ily módon minden román állampolgár újra végigélvezheti Klaus Johannis győzelmét és Victor Ponta bukását.

A választási eredményeken kívül örülhetünk ismét az amnesztiatörvény visszautasításának, vagy akár annak, hogy Ecaterina Andronescu, Jatt Miki és további néhány képviselő elveszti parlamenti immunitását és előzetes letartóztatásba kerül, sőt, idővel talán börtönbe is.

Amennyiben a 7 nap újrajátszása sikeresnek bizonyul, a Világegyetem ígéri, további jelentős események alkalmával megismétli az ajándékozást. Az eseménylistán, többek közt, ilyenek szerepelnek: Traian Băsescu, Elena Udrea és Victor Ponta börtönbüntetése, az Antena 3 és a România TV bezárása, továbbá Ion Iliescu halála. Annyi különbséggel, hogy Iliescu halálának napját háromszor játsszák majd újra, vagyis pont annyiszor, ahány elnöki mandátumot betöltött.

Hirdetés