Ellenzékre pedig szükség van

A polgáriak elnöke a jelek szerint sikeresen folytatja elődje, Szász Jenő romboló munkáját, az MPP pedig a legjobb úton jár az önfelszámolás felé.
Hirdetés

„Az RMDSZ  azzal érvelhet, elenyésző a szövetséggel szembeni tábor támogatottsága, ők a magyarság egyetlen legitim képviselői, nincs is szükség más pártra. Ennek tükrében érthetetlen a Magyar Polgári Párt, de leginkább annak elnöke, Bíró Zsolt utóbbi időben tanúsított magatartása, a Székely Nemzeti Tanáccsal szembeni bírálatok, elzárkózása a Népárttól, az RMDSZ-szel való szövetkezés – a polgáriak elnöke a jelek szerint sikeresen folytatja elődje, Szász Jenő romboló munkáját, az MPP pedig a legjobb úton jár az önfelszámolás felé.

Nem véletlen az SZNT-re zúduló bírálat­özön sem. Az RMDSZ felmérte, hogy a szervezet az autonómiamozgalom leghitelesebb képviselőjévé nőtte ki magát, így annak hiteltelenítése lett a cél, e tekintetben pedig kapóra jött nekik, hogy Izsák Balázs kiállt az SZNT statútumát felvállaló Szilágyi Zsolt mellett. Így sikerült némileg belerángatnia a pártpolitikai csatározásokba a szervezet egészét, főként, miután Bíró Zsolt is csatlakozott e kórushoz.”

Hirdetés