Szól a duda: kurva anyád!

Vége a forgalmi dugókban elszenvedett szívinfarktusok, agyvérzések korának. Megvan a tuti gyógymód!
Hirdetés

A romániai autóvezetők nemzeti ünneppé nyilvánították a tegnapi napot. Egy találékony hazai vállalkozó ugyanis piacra dobta a legújabb gépkocsi-kiegészítőt:

a káromkodó dudát.

Ha tehát autót vezetsz, nem kell többé koptatnod a szádat, nem kell erőlködnöd az ablak lehúzásával, hogy kifejezd a forgalomban veled együtt szenvedő sorstársak iránti őszinte érzéseidet.

„Ideje volt már”, fakad ki egy veterán sofőr, Anghel Brânză, örömkönnyekkel a szemében. „Nem is tudják elképzelni, mennyire idegesítő, ha az ember egy hűlés, vagy épp a folyamatos káromkodás miatt bereked, és nem tud szitkozódni. A dolog véresen egyszerűvé vált: ha közölni akarom az előttem haladó baromarccal, mit szándékozok tenni a halott rokonaival, megnyomom a gombot, és már megy is az üzenet. Ha ennek a kis csodának a feltalálója nem kap Nobel-díjat, ne legyen a nevem civilizált sofőr.”

A káromkodó duda az autóvezetők szitokpreferenciái szerint személyre szabható. Sőt, az erre vágyó sofőrök a saját hangjukat is visszahallhatják dudáláskor. További extraként egy járulékos kütyü is beszerezhető, amely a duda megnyomásakor

Hirdetés

jól irányzott helyes köpést

küld a célsofőr irányába. A köpet mennyisége szintén tetszés szerint és nagy pontossággal beállítható.

 

Hirdetés