béel
2014. február 27. csütörtök, 07:03
Annyit már lehet tudni az MPP-nek az RMDSZ-lista harmadik helyére szánt meglepetésemberéről, hogy párton kívüli közéleti személyiség. Bölöni László neve is felmerült. Hamarosan kiderül, kit küldenének az EP-be a polgáriak.

Izsák Balázsról tudták, hogy nem vállalja, ezért Böjte Csabát és Gergely Istvánt keresték meg – hiába: –, jelenleg pedig – a maszol.ro értesülései szerint – Bölöni Lászlót próbálják meggyőzni arról a Magyar Polgári Párt (MPP) vezetői, hogy induljon az RMDSZ listáján az európai parlamenti választásokon.

Maga az érintett azt mondja, nem tud az MPP szándékairól.

„Engedje meg, hogy addig ne mondjak nevet, amíg nem vagyunk túl a következő tárgyalási fordulón az RMDSZ-szel” – jelentette ki a portál kérdésére Biró Zsolt. Az MPP elnöke csak annyit árult el: párton kívüli közéleti személyiséget javasol jelöltnek, akinek a személye garancia lehet arra, hogy az RMDSZ jelöltlistája nem „pártlista” és mozgósító ereje lesz a választásokon.

Szombatig kiderül, hogy ki lesz az MPP meglepetésembere.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/935
A környezetőrség rövid időn belül másodjára bírságolja meg a megyei önkormányzatot, mely továbbra sem képes megoldani a pataréti csurgalék ügyét.
Azért, mert a hivatal állást foglalt a december elsejei esetleges szélsőséges, nacionalista túlzásokkal szemben.
Elutasította az alkotmánybíróság a keresetét, vizsgálódhat a DNA a PSD-elnök kedvenc horgászhelye ügyében.
Csaknem ötezer éve van velünk a dögvész.
Mi, magyarok, közvetlenül nem olyan sokat, valljuk be. Közvetve viszont volt és van pár pozitívum, ezt is be lehet vallani.
Legalábbis amíg a migrációs útvonal át nem tevődik ide.
A testület érvénytelenítette a Diszkriminációellenes Tanács korábbi határozatát.
Az ünnep mellett vagy ellen állást foglaló nacionalistákkal szemben intézkedni fognak a hatóságok – szögezi le a prefektúra közleménye.
Sem az ügyiratokhoz, sem a gyanúsítottakhoz nem férhetnek hozzá a sajtósok, ha a CSM bevezeti drasztikus szigorításait. De akkor ki fogja megírni, hogy éppen kit visz el a DNA?
Ahogy szorul a hurok Liviu Dragnea és bandája körül, úgy tolják büntetőügyes vezérek a szociáldemokrata pártot a nemzeti szocializmus irányába.
A szökevényt több találta érte, de túlélte.
Mert tömegesen megy külföldre dolgozni a fiatal szürkeállomány.
Nem, nem „départament”, ahogy a frissen kihelyezett négynyelvű táblákon olvasható.
Ratko Mladics egykori boszniai szerb hadseregparancsnokot többek között népirtásban is felelősnek találták.