béel
2014. február 27. csütörtök, 07:03
Annyit már lehet tudni az MPP-nek az RMDSZ-lista harmadik helyére szánt meglepetésemberéről, hogy párton kívüli közéleti személyiség. Bölöni László neve is felmerült. Hamarosan kiderül, kit küldenének az EP-be a polgáriak.

Izsák Balázsról tudták, hogy nem vállalja, ezért Böjte Csabát és Gergely Istvánt keresték meg – hiába: –, jelenleg pedig – a maszol.ro értesülései szerint – Bölöni Lászlót próbálják meggyőzni arról a Magyar Polgári Párt (MPP) vezetői, hogy induljon az RMDSZ listáján az európai parlamenti választásokon.

Maga az érintett azt mondja, nem tud az MPP szándékairól.

„Engedje meg, hogy addig ne mondjak nevet, amíg nem vagyunk túl a következő tárgyalási fordulón az RMDSZ-szel” – jelentette ki a portál kérdésére Biró Zsolt. Az MPP elnöke csak annyit árult el: párton kívüli közéleti személyiséget javasol jelöltnek, akinek a személye garancia lehet arra, hogy az RMDSZ jelöltlistája nem „pártlista” és mozgósító ereje lesz a választásokon.

Szombatig kiderül, hogy ki lesz az MPP meglepetésembere.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/935
Ha a külhoni magyarok jogai ellen kell uszítani, akkor egy kis lopás és hazudozás is bocsánatos bűn egyesek szerint.
A miniszterelnök 20. évértékelő beszédét tartotta. Leszögezte: Magyarország azokkal a nyugat-európai emberekkel és vezetőkkel szolidáris, akik meg akarják menteni hazájukat, a keresztény kultúrájukat.
A háromszéki származású tornászcsillag életregénye igazi mese – lidérces fordulatokkal. A Szabó Katiról írott könyv szerzőjével, Csinta Samuval beszélgettünk.
Szépen és alaposan becsomagolva, az üzenet a következő: Románia alsóbbrendűségéért tulajdonképpen a gonosz Magyarország a hibás.
Mert a román menedékkérők száma ugrásszerűen megnőtt.
Nem? Akkor erőltesse meg a fantáziáját. Romániában ez is előfordul. Például Teleorman megyében.
Ha folytatódik az igazságszolgáltatás elleni támadás, akkor ideje bevetni a 7-es cikkelyt Romániával szemben, véli a CDU politikusa.
Értékelni kell a profizmust, mellyel a magyar politikusoknak az utóbbi 100 évben sikerült pontokat szerezniük a gázpiacon Magyarország számára. Nahát, ilyen is van?
Felmerül a kérdés: mi marad még épen Romániában a PSD-s kormányzás után?
A Personal Point szakemberektől tanultuk a trükköket.
A gázügylettel Magyarország gyakorlatilag kirabolta Romániát. Legalábbis ez derül ki a szakszerű elemzésből.
Most erre van a városnak pénze. Évek múltán talán fel is tárják őket.
A Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub alapítójával beszélgettünk az egyesületről, a gyerekekről, a múltról és a jövőről.
A volt RMDSZ-es képviselő Laura Codruta Kövesinek, a DNA vezérének is keményen beszólt.